Dc nu o duci la un mecanic priceput,sa iti spuna ce are??
Blue Magic IL 13 MIU
Collapse
X
-
-
Masina a fost facuta in reprezentanta Dacia-Reno.Iar pentru problema de acum ma duc la nea mecanicu ala priceput ca sa ce?sa imi zica ca am un arc de supapa rupt lucru care deja il stiu.
Comment
-
Comment
-
-
omul facea ITP-ul era standu de franare
sant curios ce a iesit :d cati cp scoate
baftasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Zii cat ai scos odata. Pe dyno nu cred ca ai avut probleme cu ambreiajul atata timp cat era rece..
Comment
-
Aline nu mai sunt finante pentru ambreiaj, de banii aia am bagat masina la Ghetto ca a fost oferta asta convenabila pana la 1iunie.Originally posted by al!n View PostShasa cai
))
Schimba ba ambreiaju ala odata, lasa prostiile
)
Fisa chiar nu am,oricum niste cifre sunt irelevanteOriginally posted by FlorianYFL View Posto fisa? nu dai sa vada si lumea?
Azi nu am facut nimic ca a fost cu sarbatoarea asta, pe luni cel mai sigur rezolv si problema asta.Originally posted by cristiubs View Postcumva 95?
ai rezolvat treaba cu "gatuiala" de la evacuare?
Pune-ti axa si ai sa vezi :POriginally posted by aleXpeed View PostZii cat ai scos odata. Pe dyno nu cred ca ai avut probleme cu ambreiajul atata timp cat era rece..
Comment
-
Mai are de umblat pe la ea, dar tot e bine. Nu sunt multi care se pot lauda cu cresteri de aproape 25% la un motor aspirat.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Nu cred ca este un secret. Uite ce zice aici:
Originally posted by Alex_MIU View PostDaca rezolv problema asta o sa vezi in curand
...201+ cp
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment

ma dau de placere cu tine stii foarte bine si vreau sa imi dai 2-3 masini nu de alta dar sa stiu ca merge bine
Comment