Misto masina
chiar imi place!
chiar imi place!
maine asteapta un bine meritat polish pentru faruri care sunt vai mama lor.Am uitat sa spun ca am renuntat la antena de pe plafon
e o diferenta de la cer la pamant la cum erau si cum arata acum.Am facut si un nou soft care merge ceva mai bine decat celalant dar nu se ridica la nivelul la care ma asteptam eu
dovada in seara asta mi-am furat-o de la un Megane2 1.6 16v cu 2 masini si de la un Logan 1.6 16v cu 3 masini.In ambele "dueluri" aceasi poveste plecare buna aproape jumatate de masina in fata adversarului treapta 1 si 2 mentineam acel avantaj iar pe treapta 3 il pierdeam si ramaneam si in urma
deaja ma gandesc daca merita sa mai bag bani in motoru asta
sunt dezamagit total
,pe langa faptul ca softul mai trebuie adjustat trebuie sa schimb si kit-ul de ambreiaj.Ambreiajul pe care il am acum patineaza dupa 1-2 plecari mai in forta.Stie cineva o volanta de 1.6 8v de vanzare si un pret estimativ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment