Originally posted by tezeu
Micul Lilu - 1,5 Dci 85 Cp
Collapse
X
-
Pai stai ca nu am depasit 2500, maxim 2600 am dat. Si viteza mai mult de 110 nu am mers. Dar nici cu 90 sa merg pe drum european, nu? Eu mi-am propus sa fac 1500 de km, pe urma am sa ajung pana pe la 130 maxim cred. Dupa ce am sa mai fac vreo 2500 de km am sa ii dau mai mult, ca mi-e mila si mie. Opinii altcineva?
-
cred ca e cel mai bine asa usor usor... si o sa simti si tu, ai sa vezi ...
ieri, pe la 1300km ... si dupa vreo 30 km de mers prin oras, am dat o tura de bloc ... si chiar am simtit ca mananca asfalt intre 2000-2500 ... parca nu face acelasi zgomot ca la inceput, si trage mai cursiv si mai puternic
Comment
-
Ce iti place exact?
Asa..si inca ceva ce am omis sa va spun. se stie ca e alta cutie de viteze pe modelul de 85 CP. Are cursa muuuuult mai scurta. Chiar s-au mirat colegii de servici care au si eu logan. Am condus un 1,6 si intr-adevar, mestecam in cutie de nu stiam ce e cu ea
Last edited by crististreulea; 13 November 2007, 23:07.
Comment
-
diferenta de cutie chiar se simte ... (chiar si la mine fata de cea de pe 1.4) ... si cu plusul de cuplu face o senzatie super
Comment
-
Pai acelasi motor am si eu pe scenic, intr-adevar se incalzeste al dracu' de greu daca masina sta pe loc, dar dupa 10-20 km am 4 sau 5 ca nici nu stiu bine, asta la -3 grade. Eu unu m-as duce pana la service sa vad care e problema.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Ioi, da, de caldura nu am ce sa zic dar ma gandeam ca nu e bine pentru motor. Din cate stiu, motorul functioneaza cel mai bine la o anumita temperatura (si consumul e influentat de asta). La celalalt logan dci, aveam mereu 4 liniute dupa ce se incalzea motorul.
Comment

Comment