If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
frumoasa albinuta astept si a doua albinuta in oglinda..sa vezi atunci ce o sa zbori...cu doua aripi
multi km fara probleme iti doresc si fara erori in bord
daca nu e nimic sa indeplineasca aceasta chestie... kompressor actionat de cureaua de la cel de a/c
Fuse si se duse A/C-ul, mai intai sa poata puna compresor pe ea cand va avea banii disponibili si apoi cu siguranta ca se rezolva toate detaliile, trage bine rau, eu in postura de 1.4-empeist)).
pai bineinteles ca o faci stil logan cup, nu? cu un bad boy frumusel. si am aflat azi ca merg discuri de 280 pe Logan fara modificare. sa intrebi pe baieti!
se pare ca nu se citeste topicul ...dungi de cupa nu o sa apara pe Albinutza
alex_77_marius - nu se potrivesc etrierii pentru discurile de 280 ...doar daca pui cu tot cu fuzeta...
Baietii de care vorbesti amza cred ca au luat fuzeta cu totul ... etrierul de van cu discul de van vin cam la limita asa ca inca 20 de mm s-ar putea sa atinga... ai luat informatia gresit !
Stiam ca nu se potrivesc dar colegul a spus mai sus ca a aflat el cum ca merge fara nici o modificare ceea ce eram curios sa vad cum pune el discuri de 280mm fara sa modifice nimic.Bafta cu "albinuta"
Multumesc Dacia Shop pentru Ulei Motul 5W40
Am remodificat traseul de admisie prin izolarea termica admisiei de inox si a filtrului de aer prin interiorul carcasei ..voi reveni cu poze ..
Foarte frumoasa masina,arata intr-un mare fel si sper cand va fi gata sa se si miste intr-un mare fel,sunt sigur ca va iesi ceva tare,felicitari!
Spor in continuare!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment