cosmin, ce compresie recomanzi maxim la 1.4 ce merge pe gaz? ma pregatesc sa las chiuloasa la facut si numerele de pe forumuri se cam bat cap in cap....
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu din cate stiu compresia la 1.4 si 1.6 trebuie sa fie in jur de 13 bari ..daca compresia scade sub 7 bari avem o problema ,iar daca compresia sare cu mult de 13 bari atunci vorbim de detonatii ... normal ar trebui sa fie aceeasi valoare pe pei 4 cilinfri (cu mici abateri)
La diesel avem compresie peste 20 bari
A nu se confunda compresia unui cilindru cu raportul de compresie
Comment
-
In week-end in timp ce eu impleteam serpii lui FOF, Cristi DVL muncea cu drag si spor la jantele Albinutzei ... splash-urile de pe cauciuc sunt din vina mea ,nu am lasat vopseaua sa se usuce suficient dar o voi curata
Acum pot spune ca sunt multumit de toata lucrarea si nu regret ca mi-am facut jante dublate ...
Multumesc lui Dsign (stie el de ce)...Multumesc lui FOF ca mi-a gazduit masina si multe altele...Multumesc lui Cristi DVL pentru toata lucrarea,drumuri......
-Culoarea a fost ceva spontan si imi place cum a iesit si pentru a adauga efect voi pune o dunga subtire pe bandouri de culoare rosie , stickere rosii si vad ce mai pot face dar fara sa trec pragul spre "sorcova" sau mai stiu eu ce!
-Diverse componente din compartimentul motor vor capata culoarea rosie
In week end voi monta noua toba pentru a schimba sunetul Albinutzei si voi incerca sa termin si jantele pe fata
9cm la pragul din fata si va urma spateleAttached Files- IMG_2366.jpg (85.1 KB, 477 views)
- IMG_2368.jpg (86.7 KB, 477 views)
- IMG_2370.jpg (83.6 KB, 468 views)
- IMG_2374.jpg (85.6 KB, 473 views)
- IMG_2379.jpg (75.4 KB, 471 views)
- IMG_2380.jpg (79.2 KB, 296 views)
- IMG_2382.jpg (56.7 KB, 269 views)
- IMG_2383.jpg (103.7 KB, 282 views)
- IMG_2385.jpg (102.4 KB, 300 views)
- IMG_2392.jpg (38.3 KB, 287 views)
- IMG_2393.jpg (58.9 KB, 245 views)
- IMG_2394.jpg (138.4 KB, 308 views)
- IMG_2396.jpg (100.6 KB, 328 views)
- IMG_2398.jpg (69.3 KB, 332 views)
- IMG_2397.jpg (74.2 KB, 321 views)
- IMG_2389.jpg (109.2 KB, 328 views)
- IMG_2387.jpg (99.0 KB, 277 views)
Last edited by cos_min_i; 6 June 2011, 20:46.
Comment
-
Sincer a meritatOriginally posted by cos_min_i View PostMultumesc lui Cristi DVL pentru toata lucrarea,drumuri......
au iesit foarte frumos jantele, de mult vroiam sa vad un Logan cu garda mica si jante dublate in extrema
In weekend o sa fac tot posibilul sa le terminam si pe alea de pe fata sa fie tot tacamu:-P si deabea atunci sa-mi multumesti
p.s. sa vi cu feonu de la sotie sa uscam vopseaua
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....sigpic
Comment
-
ba va ia mama subarului acuma
si 2 poze din week , scuze pt intarziere.
Comment
-
Idee in completarea jantelor maestre!
Arata bine jantele!Attached Files
Comment
-
exact aia confundasi mai susOriginally posted by cos_min_i View Postiar daca compresia sare cu mult de 13 bari atunci vorbim de detonatii ... normal ar trebui sa fie aceeasi valoare pe pei 4 cilinfri (cu mici abateri)
A nu se confunda compresia unui cilindru cu raportul de compresie
detonatiile incep la raport volumetric mare ... adica de la 13:1
Un motor sanatos are 13-13.5 bar compresia pe cilindru ,si nu are voie diferente mai mari de 0.5bar pe piston .Last edited by Cristi_Xp; 7 June 2011, 00:19.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
scoatei bandourile lu`Fof punele la tine sa vezi da nu da prea bine
buza aia rosie e draguta dar e greu de asortat ceva la ia poate un stiker cat juma de masina
ori cum e "fitza " jantelesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
raport volumetric volum cilindru PMI supra/impartit volum cilindru PMI
cel mai mare volum supra cel mai mic volum
compresia este presiunea masurata in cilindru
planearea chiuloasei le creste pe amandoua. daca inainte aveam raport 10:1 acesta va fi 10.5:1 de ex si compresia va creste de la 10 la 11 de ex
p.s. inte raport volumetric si compresie exista o legatura dar nu prea se pot calcula una in functie de cealalta
Comment

. spor in continuare
Comment