Tm 86 tam
Collapse
X
-
-
atunci daca tie iti plac lasa-le acolo, ai cerut ceva pareri , idei ca sa arate mai bine masina, la Logan nu merge sa pui dungi ''reising'', singurele care merg sunt cele de cupa , dar atunci ar trebui sa iti faci un exterior gen rally style, nu croame , leduri, etc...sper sa nu te superi dar asta e parerea mea.sigpic
Comment
-
Sambata seara 21:30 cel mai urat cosmar din viata mea....am agatat un colt de bordura pierzand controlul, incercand sa o redresez din balans, am parasit carosabilul rupand un stalp de iluminat si m-am oprit in al doilea....singura salvare a fost centura , care din nou isi arata rolul important. Multumesc lui Dumnezeu ca in seara de inviere am scapat doar cu o vanataie produsa de centura de siguranta. Maine dimineata sunt programat pentru deschiderea dosarului de dauna pe casco la Groupama.
IMG_20130505_115107.jpg IMG_20130505_114942.jpg
IMG_20130505_115000.jpg IMG_20130505_115603.jpg
DSC_0046.jpg
o sa revin cu poze pe lumina zilei....sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
eu sper sa nu fie dauna totala, pentru ca nu cred ca o sa imi convina cat o sa primesc pe ea...este din 2009 septembrie si are doar 20.000 km....maine aflu mai multe detalii sa vad si ce coeficient de uzura imi aplica...Originally posted by GOLAN91 View PostBine ca ai scapat duar cu atat,probabil va fi dauna totala,la cat este evaluata?
am facut o tura cu ea, nu am becuri aprinse prin bord, iar probleme cu directia nu am sesizat , nu stiu la viteze mai mari , oricum trebuie verificata deoarece am facut explozie la o anvelpa de la impactul cu bordura, si sper ca sasiul sa nu fie afectat in spatesigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Comment

Comment