Originally posted by nairod
View Post
Sm 01 uli
Collapse
X
-
altceva mai doriti? este pus de proba deja este la vopsit poate maine o montam...
-
exact..recipientul tau de ulei este sub acumlator bagat in spate la bata...Originally posted by me_catalin View Postadica tu ai servo hidraulic si eu electric sau cum?
eu am 1.5 dci e4 85cp.
Leave a comment:
-
adica tu ai servo hidraulic si eu electric sau cum?
eu am 1.5 dci e4 85cp.
Leave a comment:
-
Din cate vad ai diesel.
Pentru ce e bidonasul din josul paginii pe care il stiu de la benzinare?
Leave a comment:
-
la 1 este vacumu de la Blow off iar la 2 incan nu era finalizata lucrarea atasez o poza cu lucrarea finalizata...Attached Files
Leave a comment:
-
Frumoasa lucrare , da am si eu niste nelamuriri
Ce reprezinta 1??
Si furtunul din 2 nu merita un filtru , sau mai bine spus ,"e bine sa il lasi asa in aer?Attached Files
Leave a comment:
-
in data de 15 vine softu si Dyno.. asta numa daca nu mai intervine ceva surprize...(numi plac surprizele)Originally posted by spark88 View PostFrumos
Cum stai cu performantele? Cand vine softul?
Leave a comment:
-
asa cum zice Alex_Miu la 2 sunt sprituitoarele cu care m-am chinuit foarte mult pina leam reglat si nici acuma nu e ceva stralucit iar la nr1 este cel mai bun loc sa pozitionezi o supapa EGR care a fost eliminata de la locul lui... in scurt timp asi va gasi locul pe raftul din beci...
Leave a comment:
-
Alea 2 sunt sprituitoarele pentru parbriz,daca te uiti mai atent ai sa vezi ca lipsesc de la locul lor.1 nu stiu ce e.
Leave a comment:
-
Foarte incitanta lucrare.
Ti-am incercuit in poza niste "chestii" carora nu le stiu rolul. Ma poti lamuri?Attached Files
Leave a comment:
-
Ce imi place incalceala aia de tevi lucioase si furtune colorate
.Bara de rigidizare eu recomand Wiechers.La "arta" pe care ai facut-o e pacat sa te incurci cu rahaturi home-made - ieftineala etc etc.Asta e parerea mea.Bafta!
Leave a comment:
-
Ce de conducte pe acolo... Zici ca e cazan de facut tuica. :p Cu cat dai litrul?Originally posted by dodolorand View Postazi am mai muncit putin la ULI am terminat si acu admisia si un pic de machiaj la motor nu stirca...
Leave a comment:

Leave a comment: