Bv ,frumos arata, bine ai revenit cu bara ! fa o poza si noaptea ,sa vedem efectul becurilor!
Sm 01 uli
Collapse
X
-
-
intradevar aiavut dreptate sunt doar pentru look dar eram si eu convins ca nu o sa vad cu ledurile din proiector folia de pe proiector este devina.. dar ori cum nu imi trebe mie sa vad cu ele nici cu becuri nu era cestiu eu ce imi trebe doar pentru look si pentru modulu ce aprinde proiectoarele si pozitia la inchiderea si deschiderea usilor din telecomanda cu xenoanele din dotare vad si prea bine iar daca vroiam proiectoare pentru vedere puneam xenon si acolo...Originally posted by Dany_DNY View Postesti constient ca acele leduri sunt doar pt look ? ... si costa si foarte mult ..
Comment
-
Frumoasa masina , daca ai trecut pe la RAR nu ai intrebat daca se omologheaza si jante mai mari de 15"?
Cred ca sigur nu , de xenon de ce sa se lege ? , doar au un consum mai mic decat becurile cu care vine masina , dar din partea astora te astepti la orice , eu am luat amenda ca nu am prezentat al 2-lea triunghi reflectorizant si un prieten al eu (politist , intr-o comuna ), a luat ca avea cd-uri piratate in masina !!!
sigpicTransport marfa !
Comment

da dupa ce-mi repar masina
. Multa bafta in continuare, imi place bara fata, frumos lucrata
Comment