.. sincer preferam sa mi le dea mie .. si sa mi le schkmb singur !defiecare data knd am fost in service .. am stat doar langa masina .. si leam suflat in ceafa ! acum cand am vazut ca ... bagau geamul invers , apoi il bagau bine si tot nu intra .. cand am vazut ca se sreizina cu talpa bocancului pe usa metalica pentru a putea trage de fata de usa ... etc ... am inchis ochii si m-am intors cu spatele la ei ... cand mai prindeam cutaj .. ma intorceam cu fata la ei .. apoi cu spatele .. si tot asa ! e dezastru !
am niste zgomote in bord ... si mi-au zis senin ca ... il scoatem si il siliconam !
am strambat din nas si miau zis ce ... va este frica !? stati linistita ca asta facem de multe ori ... il punem cum trebuie la loc ... :P ... OARE !?

... ne luam si la bataie daca trebe ... deh .. asta este , am inceput sa numi mai fac sange rau ... stiti voi cum se spune ... masina nelovita si femeie nef**** nu exista , deci sa nu iesim din tipare !
!!! plus ca vreau sa schimb si bara si farul ... de la incidentul trecut !
... oricum in ziua cu pricina facusem aproximativ 100km numai in oras ... si am oprit in zeci de parcari ... am avut niste cumparaturi mai speciale de facut si a treb sa foiesc tot orasul ... !
Comment