Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
pompa se schimba la 60 000 odata cu distributia .. ma mir ca a rezistat atat, avand in vedere forja pe autostrada,linii, alea alea
-
Trage super bine dat fiind ca este 1.4, ar fi pacat sa o vinzi mai ales cuiva care nu ar aprecia-o la adevarata ei valoare... asta e cu pompa, ai spus ca parca are 90.000 km. ... 90.000 km. de forja daca e sa te gandesti chiar te-a tinut foarte bine. Asta e, o schimbi si apoi o sa mearga ca inainte.
Leave a comment:
-
daca vrea sa o vanda si are bani sa-si cumpere o masina mai potenta nu e un lucru rau, asta insemna evolutia
Leave a comment:
-
asa e romanu` , cand pica ceva , da vina pe masina si o vinde .
da nu te gandesti cat te-a suportat si prin ce chinuri trece
Leave a comment:
-
as vrea sa stiu si eu cati km ai cu masina ?
dar lasa, capu' sus, ai bagat prea multi bani in masina pe care nu prea cred ca ii vei recupera ! eu as fi mandru cu asa o masina ;)
Leave a comment:
-
heheOriginally posted by Logan 4 ever View PostTi-ai tras bus si nici nu il prezinti pe forum?
)
ne dam cu bus-u?
)
de ce te superi asa tare pe o pompa man?asta e...s-a dus,repari si mergi inainte...spor si bafta!Attached Files
Leave a comment:
-
la anu cred ca scrie FOR SALE pe masina...astazi ma lasat pompa de apa.....eram la 23 km de buc. si a trebuit sa vin tractat.....
Leave a comment:
-
nenea cand mai bem berea aia ?
pentru la anu ce surpriza ne mai pregatesti ?
Leave a comment:
-
Ti-ai tras bus si nici nu il prezinti pe forum?
)
Attached Files
Leave a comment:

.lasa ca schimbi tu pompa de apa
Leave a comment: