MS daca face BUM.....te vedeam de sus acuma...
Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
deci ai ajuns la vorba mea, si anume ca vorbesti prostii cu plecare din 6500 .Din 4000 te cred, din 5000 iar nu te prea cred .Mai taie mai taie ... Ce iti place sa exagerezi , la fel si cu explozia ,care de fapt a fost o pana .Originally posted by MCD View Postam plecat din limitare dar nu pleca foarte ok....nsuh ce sa zic...da undeva la 4000-5000 plec OK.....si stig ti-am zis parerile tale sunt decamdata si vor fii inutile..asa ca nu mai posta unde nu e treaba ta........nu a fost explozie a fost doar pana pur si simplu sa dasunflat roata.....ROG pe CAnto sa puna poze cu cauciucu rupt..
Comment
-
Felicitari Dane, masina trage foarte bine
. Stig, de ce sa filmeze? Vino la o intalnire ca te tot lauzi ca ai masina macar sa o vedem ca pana atunci degeaba vorbesti...
Comment
-
Nu ma dar lasa astea ca o sa ne mai tragem noi , nam ramas ma tigan ca nam masina tziganita ca tine
sau sa fiu de ten inchis ca tine ,eu sunt inalt , blond , ochii albastri 
@vgroza : la cine te referi?????... ca intre postul tau 155 si postul lui aleXpeed 153 nu vad pe nimeni
MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
asa - ca eram dator cu niste poze:
va las pe voi sa va dati cu parerea daca a fost o pana usoara - sau a fost ceva mai rau:Last edited by Canto; 3 April 2010, 21:57.
Comment
-
daca facea explozie la 170km/h, acum erai pe un norisor cu o harfă in mana.
mai mult ca si sigur ai avut o desumflare putin mai rapida iar pana ai oprit, cauciucul a ajuns in halul ala deoarece ai mers cativa zeci de metrii fara sa aiba pic de aer in el. asa se explica cele doua taieturi asa de lungi de aici. o explozie nu produce niciodata 2 taieturi, chiar niciodata.Last edited by crististreulea; 3 April 2010, 22:40.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Nu-l mai bagati in seama, faceti-va ca nu-l vedeti, pana nu il vedem la o intalnire eu zic sa nu ii mai raspundem! Paste Fericit!!
Comment

Comment