Salut, cred ca sunt cel mai nou de pe forumu asta
Chiar daca am decat 17 ani, tata are un logan...si sper ca in viitor sa numai fie al lui:-"
Sa vorbim despre masina...Masina e din 2004 cumparata in octombie, e "cheala" cum se zice(ca si tata de altfel), i-a mai pus tata cu fratimiu, un mp3 player care l-a furat ca nu aveam alarma(ne-a spart butucu)si dupa i-a mai luat inca un mp3+ alarma de data asta:> Modificari nu prea au fost aduse, ca tata e gen "Ce imi trebuie mie aia ce imi trebuie mie aia"...Si na, in viitor daca o sa fie trecuta pe numele meu masina sper sa fiu mult mai activ pe forum
A si cateva poze...Am cenzurat numaru ca i-am zis ca vreau sa o pun la vanzare da cand am vazut ca nici 2500 nu o sa luam pe ea......Am pastrat-o...Daca am gresit cu ceva sa ma anuntati, cum am spus si mai sus sunt nou
Invat din greseli
Chiar daca am decat 17 ani, tata are un logan...si sper ca in viitor sa numai fie al lui:-"Sa vorbim despre masina...Masina e din 2004 cumparata in octombie, e "cheala" cum se zice(ca si tata de altfel), i-a mai pus tata cu fratimiu, un mp3 player care l-a furat ca nu aveam alarma(ne-a spart butucu)si dupa i-a mai luat inca un mp3+ alarma de data asta:> Modificari nu prea au fost aduse, ca tata e gen "Ce imi trebuie mie aia ce imi trebuie mie aia"...Si na, in viitor daca o sa fie trecuta pe numele meu masina sper sa fiu mult mai activ pe forum
A si cateva poze...Am cenzurat numaru ca i-am zis ca vreau sa o pun la vanzare da cand am vazut ca nici 2500 nu o sa luam pe ea......Am pastrat-o...Daca am gresit cu ceva sa ma anuntati, cum am spus si mai sus sunt nou
Invat din greseli

)) Bine acum trebuie schimbat ambraiaju:-" ca ma mai duce prin poligon..si na
Comment