Blue Queen B-04-RGI
Collapse
X
-
Am observat ca toate colierele tale sunt ruginite .Prea multe spalari?
Leave a comment:
-
Pfff Ce curat e motoru!!! Frumos frumos!!
Ce curat e motoru!!!! Frumos Frumos@@@
Leave a comment:
-
merci cox ..... @COS.T mi-am dat seama despre ce vorbesti si mi-am dat seama si cine estida probabil ca din cauza lui (multe cuvinte "bvlgare" in gandul meu) .... iar pentru restul ... domnul Stanescu este fostul proprietar al masinii.... cel care a stricat ambreiajul in 30000 km si a lasat intact doar plafonul .... acum astept sa iasa bubele la suprafatza
numai asa i-as face
Leave a comment:
-
@SoSoRyNeL : nu prea e bine deloc
@COS.T: nu inteleg ce vrei sa spui
Leave a comment:
-
Si dupa cata mecanica am invatat eu cu scoala de soferi, nu e de bine nu?
Leave a comment:
-
@ Carmeloa : da mai stau ocazional si pe cetatuia
@ fof-ule .... am cateva drumuri de facut pe la munte si dupa e foarte posibil sa o "las"
acum vestile proaste .... am descoperit ca imi curge ulei din cutie ... am sesizat de cateva zile ca "haraie" atunci cand o accelerez si se aude pana urca in ture .... a auzit si nenea dsign ca a mers cu masina aseara . Azi mi-am bagat nasul sub masina si am descoperit ca e plin de ulei pe acolo :|
Leave a comment:
-
Originally posted by pirvu_alex View Postsa le raspund toti celor ce imi zic sa o "trantesc" . sunt rezervat in privinta aceasta fiindca merg prin locuri din acestea . gen fagaras , piatra craiului etcsi ultima poza cu polizorul
da`le jos , pacat de ele.
Leave a comment:
-
Sal.1 masina e belea.2 vreau si yo kilometraj de ala ca al tau ca prea e marfa.3 te-am vazut acum ceva timp prin sectoru 6 , pe cetatuia mai bine zis.stai prin zona?
Leave a comment:
-
arata foarte bine polizoruldaca mergi cu ea pe drumuri d-astea...las-o asa cum e ea..mai offroad!
Leave a comment:
-
sa le raspund toti celor ce imi zic sa o "trantesc" . sunt rezervat in privinta aceasta fiindca merg prin locuri din acestea . gen fagaras , piatra craiului etcsi ultima poza cu polizorul
Leave a comment:
Leave a comment: