If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
o singura data l-am spalat :-??, geo daca imi da deai tu bani sa imi iau una noua direct un prestige imi luam adica mai ai de adaugat tu vreo 9000 euro ) , da cosmin .... vorba ta .... trage bine
am rezolvat problema cu uleiul din cutie... a curs pe la burduful de la planetara care cand l-am desfacut era putin tesit intr-o parte am rezolvat problema cu silicon din acela rosu ... nu stiu exact cum se numeste findca nu am avut 130 lei pentru al schimba si am pus 2 litrii de ulei elf acum intra mai usor in viteza , nu mai caraie cand in marsalier si mi-a scazut turatia motorului cam cu 100-200 de ture
N-are cum sa-ti scada turatia motorului decat daca schimbi pinioanele. Mai erau unii care spuneau ca dupa remapare le-a scazut turatia intr-o treapta la o anumita viteza fata de inainte de remapare).
n am zis cu rea intentie, ca si eu daca aveam mai mult imi luam un motor mai mare ) doar ca pacat ca la noi cand iei sh nu stiu daca poti sa cumperi o masina la mana a doua care sa fie mai ieftina doar prin prisma vechimii si tre sa aiba ceva buleli mai mari oricum bine ca s-a rezolvat
@fof: unde sunt io hop si tu cu replici de duzina ...imi vanezi posturile sau care e problema? proprietaru masinii a inteles si a raspuns in spirit de gluma si totul e bine..tre sa vii tu sa te bagi...ce e la motorizare iti dai seama ca e la caterinca pentru ca motoru meu e cat se poate de stoc si nu cer de la el mai mult decat poate...nu stiu de ce imi bat capu totusi
update masina a primit bocanci noi 195/55/15 Marangoni o sa revin cu poze maine pana una alta masina v-a intra maine in service pentru vopsire asa ca daca aveti un service bun pentru vopsire v-as ruga sa imi spuneti ca inca am timp sa ma razgandesc
zambila "iz beac in bizniz" , am scos masina de la vopsitorie si am revenit si cu mici modificari , si referitor la postul meu #236 scuze pentru intarziere.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment