Originally posted by felixb
View Post
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu am auzit (sau am citit pe vre'un forum ) cum ca se potrivesc discuri de megane ca ar fi aceeiasi rulmenti pe spate si ca tot subansamblul spate se potriveste perfect bineinteles cu modificarile corespunzatoare(conducte si mai stiu eu ce) dar ma mir sa fie asa de usor... stie cineva mai multe despre asta ?oricum daca am scris vreo tampenie IMI CER SCUZE ...nu m'am informat prea multOriginally posted by felixbnu stiu sigur , din cate am inteles e complicat......schimbata puntea si merge
Comment
-
Asa e D-FENS.succes si tie.Originally posted by D-FENS View PostAsa te vreau.Asta-i viata,cadem ne ridicam si mergem inainte.Din greseli invatam.Mult succes in continuare!Doamne Ajuta!
Ati auzit ceva probleme cu xenoanele VERTEX???ca am si eu o programare pentru maine (montaj) si sa nu fac vreo prostie.....multumesc.
Comment
-
Sunt bune Vertexurile. Ce temperatura (K) au?
Comment
-
Vroiam de 6000 ,dar nu stiu daca dauneaza cele de 8000 ...........ca imi plac....ce parere ai??Originally posted by andrei View PostSunt bune Vertexurile. Ce temperatura (K) au?
Comment
-
au aparut , xenoanele (scuzati calitatea pozelor) 8000k
Comment
-
1320 ron .......mc la felOriginally posted by SUPERCAR View Postfrumos,sa le stapanesti sanatos
ps.cat ai dat pe ele?
Comment
-
Cu trenu nu cu tiru....de ce nu ??Originally posted by unic View Postvrei sa te confunde cu tiru ?
Comment
-
Urmeaza jenti O.Z.ULTRALEGGERA PE 15*Attached Files
Comment
-
660 RON buc,cu tot cu tva.....dar marele avantaj il confera greutatea lor 4.99 kg la jentile pe 15*Originally posted by SUPERCAR View Postsunt superbe
cam cat e bucata+tva?
Comment
-

Comment