K lasa ca il pacalesc eu pe andrei si aflu eu unde stai ,chit ca ma plimb vreo 2 zile pe la amurgului si pecineaga si tot te vad ,hahahaha .
LOGAN rosu b 11 bff
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Astazi am ajuns si eu la intalnire .... deci felix masina se prezinta cu totul altfel gentile sunt super finute si masina arata mai "robusta", acum este o masinuta stilata ca sa zic asa, modificari de bun gust.Un body kit tot asa finut nu pui pe ea?
Poate la urmatoarea intalnire o sa ma dai si pe mine o tura
Succes in continuare si felicitari
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
sa stii ca nu am exagerat...vorbeste cu baiatul,o sa iti dea mai multe detalii, mi-a placut pe "parabolica" , depasire pe exterior.. n-am putut sa ma abtin... si revenire la intalnire i .. ce sa zic stabilitate absoluta,a mea s-ar fi inclinat periculos in locul ala, chiar ar fi fugit spatele cred, se vede garda scazuta si calutii in plus care nu te tin pe loc, numai cuvinte de laudaOriginally posted by felixb View PostAsa ai facut???...bine ca mi-ai spus
Comment
-
-
dsign,nu le-am cantarit, sunt prins rau saptamana astaOriginally posted by dsign View Postai cintarit o roata? cu tot cu anvelopa?
Comment

Comment