If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da e ok cred.
Totusi suspensia stock iti permite sa mergi mult mai tare pe tot soiul de drumuri fara sa fie nevoie de atentie maxima la fiecare groapa, viraj sau la suprafata carosabilului.
depinde... daca te doare de amortizoare, bucse, pivoti... etc pe mine unul, nu. n-as putea spune de ce. poate doar fiindca nu ma gandesc la astea, pana oi avea de dat un sac de bani. cert e ca zbor peste sine, gropi mai mici si merg destul de tare peste speed bumpere. astept nota de plata.
Fuzetele de Willi sau Rs nu merg...mai cautati si voi.
@ dr mke. Carne mai au pe ele erau ok. Problema e ca imi bateau rotile si volanul mergea sacadat la schimbari de directie.
M au scos din minti pana mi am dat seama de unde e.
Daca ar fi dupa mine as spune, dar exista posibilitatea sa ma injure alti colegi care au cheltuit o gramada de bani pe teste si incercari.
Este decizia lor daca vor sa spuna sau nu.
la alea de care stii si tu mai trebuie o saiba . Si are deja maestrul Dsign. Credeam ca ai ceva "proaspat", cum sper sa scot eu referitor la amortizoare "compatibile". Pe aici nu se stie decat de Monroe
Amza, sunt o multime de posibilitati, dar toate implica bani multi. Implica portfuzete si etrieri, butuci schimbati impreuna cu rulmenti, etc.
Clio Willi merge pe aceeasi configuratie ca si Loganul de fabrica - 259mm ventilate, numai ca acolo - fata de un clio 1 normal, fie el chiar si 1.8 16v - sunt niste modificari care imping rotile spre exterior, modificari care nu se pot aplica pe Logan.
Daca vreti pont, uitati-va la Lodgy / Dokker si faceti rost de portfuzete complete cu etrieri completi. Cand sunteti gata, chemati-ma sa ma dau si eu o tura... Eu nu mai am putere sa fac de unul singur, apoi sa ia tot forumul de-a gata !
EDIT : N-am vreo tinta, oricum nu ma dau la prietenii mei, ma dau la sobolanii care invart de maus cu lumina stinsa
Condensorul de AC l-am inlocuit cu unul marca Nissens, după un incident la spălătorie, la recomandarea mecanicului la care mergeam la Timișoara. Constructiv mi s-a părut mai solid decât Valeo OEM.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment