Pretiosul Meu 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• slim_daddy40
    replied
    frumoasa masina....facuta cu bun gust ...dar... ce va strica pe voi astia cu tunarelile este kktul ala de pe volan de tot kichul...(covrigul ala cu flacari si alte chinezisme) nu te supara pe mine este o parere ...in rest o masina frumoasa mi-as dori asa accesorii si pe a mea.

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Originally posted by emylogan View Post
    metabond gold 180 ron;

Pt. ce ?

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    da corect, ziceam cat a fost la mine, eu am schimbat si cureaua de accesorii ca dadea semne rele de oboseala si cu dealerii n am nici o treaba..n am vrut sa i vad cat am avut garantie, sa nu i vad nici acu...

Leave a comment:

• emylogan
    replied
    aha, referitor la cureaua de distributie am montat una GATES made in germany la fel si rola intinzatoare ; dar la chitu original e 450 ron cu totul;
    nu are rost sa schimbi si pompa de apa daca nu ai scurgeri de antigel sau sgomote, pe cind unii dealeri t-i le baga pe git....la fel si cureaua de accesorii, de ce sa o schimbi daca nu da semne de oboseala.....

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    tudor pentru benzinar e tot acolo, manopera pana in maxim 200 de ron, depinde unde te duci...daca nu iei kitu de origine, ajungi undeva in 500 ron ( curea+rola+pompa de apa+curea de accesorii)
    on: pompa de apa n ai schimbat o?

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    150 manopera la toate? ai idee cat costa doar pentru distributie si rola accesorii ?

despre masina am mai zis o data, dar mi s-a sters postu :|

repet: foarte frumoasa masina!!

Leave a comment:

• GL 64 ALY
    replied
    sal... abia acum am terminat de citit topicu... ce sa zic.. frumoasa masina, simpla, facuta cu gust si spor la modificari(si la bani)... RESPECT

Leave a comment:

• emylogan
    replied
    vesti noi zici...intre timp Pretiosul meu a atins pragul celor 60000km si m-a cam stors de lovele la revizie dar asta e, e al meu si tre sa-l respect ca altfel m-a lasa cind lumea mi-e mai draga:
    ulei castrol magnatec 10w 40 130 ron;
    metabond gold 180 ron;
    filtru ulei 30 ron;
    filtru aer 30 ron;
    filtru motorina 150 ron;
    curea distributie 120 ron;
    rola intizatoare 100 ron;
    cam 150 ron manopera.....; in rest toate au fost in regula, mai putin elecromotorul care a inceput sa cam scirtie...

Leave a comment:

• Mishu
    replied
    frumoase masini

Leave a comment:

• unknown
    replied
    iti urmaresc topicul cu interes si astept vesti noi ..

Leave a comment:

• emylogan
    replied
    ce surpriza mi-ai facut silvane....

Leave a comment:

• FANE_CLK
    replied
    Fiecare are pasiunea lui , iar acest forum este destinat pasionatilor de logan

Leave a comment:

• silvanu
    replied
    Multumim.Poate unii oameni spun ''si ce daca au facut asa ceva la masini si au cheltuit atati bani la ce le foloseste''dar asta este rezultatul final te satisface complet .RESPECT

Leave a comment:

• FANE_CLK
    replied
    hai ca dau bine in poza amandoua

Leave a comment:

• silvanu
    replied
    Cel putin eu am avut baterie la telefon asa ca au iesit cateva poze .Frumoasa masina ta .RESPECT. Un adevarat prieten.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google