saptamina asta o sa am una bucata set arcuri EIBACH, din cite am inteles lasa cu vreo 35 mm, abia astept

...spor la treaba
dragi loganisti, arcurile nu vor fi noi, le iau de la un prieten bun, cu vreo 200 ron asa ca cred ca fac o afacere destul de buna, nu mai zic ca am talonu la cauciucuri e pe 60, destul de mare, in rest daca tu Gicule esti multumit de EIBACH, e totul OK
azi am reusit si eu in sfirsit sa intru in posesia unui set de arcuri EIBACH noi noute, nu de la prietenul de care van vorbit mai sus.
...Sa fie primite Emi
sa ma laud si eu cu o mica modificare la bord, folie carbon.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment