Asa vecine...subwoofer, a?
))...bravo. HU-ul e ala original?
))...bravo. HU-ul e ala original?
vroiam sa ii pun niste arcuri sport, pt a o lasa mai jos, dar cu ajutorul lui.......Joker...evident
am aflat de la reno ca risc sa stric amortizoarele, ca deh.....si ele sunt mai speciale, si din cauza asta trebuie sa pun un kit complet, care e o caruta de bani. Si asa, am redirectionat banii catre sunet. HU-ul este ala original cu mp3 (blaupunkt - asa mi-au zis cei de la beloud). Avand in vedere ca am scos basul din difuzoarele stoc, ele acum scotind medii si inalte, si ca masina este bine insonorizata, iar wooferul se ocupa de bas...sunetul pe care l-am obtinut este chiar un pic peste asteptarile mele.Poate ne videm intr-o zi sa iti si arat cum se aude 

Intre timp, am mai facut o mica modificare la masina, unii dintre voi stiti deja acest lucru. De mult imi doream sa apelez si eu la serviciile lui dsign pt niste leduri, orice legat de iluminat, pt ca imi place ceea ce a facut cu masinuta lui, si evident, trebuia sa fac si eu ceva la mine. Am pus leduri in plafoniere (no big deal) si cate o bagheta de leduri, pe fiecare parte a consolei centrale, leduri de culoare alba. Arata ff bine, si sunt tare multumit de ce au reusit dany si sorin (zexstar) sa faca. Tin sa le multumesc pe aceasta cale. 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment