sal!ti s au lipit calumea pleopele?daca nu am adeziv dala cu ce le pot lipi cu silicon cumva>?!?iti i a din lumina seara?ms!
Ph-22-bfc
Collapse
X
-
Ehe, pleoapele poate sa ti le rupa careva, am avut si eu pleopape, le-am lipit cu tata cu nu stiu ce chestie si un careva ne-a rupt una, a ramas urme de la adezivu ala, singura nu avea cum sa cada ca a trebuit sa o dam si pe cealta jos si am tras ceva de ea...
Cat despre masina ta, bafta in continuare, esti pe drumul cel bun:>
Comment
-
multumesc sorinel pentru urari!
-apropo de stopuri , o sa urmez sfatul lui alex si o sa cumpar stopuri street storm cu interion negru mat si gean transparent...sunt prea frumoase si presupun ca o sa dea bine.insa intrebarea mea este: nu o sa am probleme cu politia daca schimb stopurile cu cele mentionate mai drevreme?Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
Suspensia si jantele nu prea le lasa la sfarsit:-s... dar faci cum vreiOriginally posted by alex.dinca91 View PostSa vad cum stau cu bugetul
) eu jantele si arcurile vreau sa le las la sfarsit pentru ca alea schimba cel mai mult masina, dar daca fac rost dde asa multi bani 1 data le i-au.
Intradevar, o sa dea bine stopurile, dar cauta modelul cu leduri. O sa arate de nota 10
sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
doresc sa las suspensia si jantele la sfarsit pentru ca acestea 2 schimba masina cel mai mult, sa fie picatura care o sa umple paharul
_bogdanel, multumesc pentru primire si sport si tie la tunarit
Last edited by alex.dinca91; 26 June 2010, 00:04.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
am revenit cu pozele noilor mele lumini din masina , maine pe zii poze cu noile cadrane si ceasurile albe.Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
-
Imi cer scuze pentru inactivitate pe forum, dar am fost putin cam ocupat.Am sa postez pozele cu noile modificari aduse masinii mele si anume:
-mp3 player sony afisaj albastru
-boxe sony x-pld fata 16.5
-boxe spate jbl ovale (urmeaza sa fie schimbate cu un set sony x-pld tot ovale)
-eleron luneta
+cateva poze asa ca prezentare generala:P
Urmeaza geamurile fumurii si stopuri negru mat street storm.Sper sa pot cumpara anul acesta un set de jenti...Attached Files- DSC01920.JPG (1.33 MB, 290 views)
- DSC01921.JPG (1.39 MB, 263 views)
- DSC01922.JPG (1.41 MB, 158 views)
- DSC01925.JPG (1.34 MB, 164 views)
- DSC01926.JPG (1.47 MB, 150 views)
- DSC01927.JPG (1.38 MB, 146 views)
- DSC01929.JPG (1.32 MB, 175 views)
- DSC01930.JPG (1.35 MB, 161 views)
- DSC01931.JPG (1.37 MB, 132 views)
- SP_A0373.jpg (395.2 KB, 145 views)
Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment

Comment