AG 83 KTL.....Tiganca mea...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by blood13 View Post
    Sa nu mor prost, asta e gri comete?

Later Edit: da, m-am lamurit, chiar e gri comete, bou am fost ca m-am grabit sa iau o masina de pe stoc in loc sa astept un gri comete
    Stie cineva cat costa de revopsit in alta culoare la reprezentanta?
    Da...este un topic cu subiectul asta. Revopsirea completa ajunge pe undeva pe la 3000 euro la reprezentanta, adica enorm!
    In tara momentan.

Comment

Super beton arata masina ...felicitarile mele ...dupa parerea mea e cea mai reusita culoare pentru logan ...si cu folii pe toate geamurile ...arata de vis ...n`are rost ...multa bafta sa ai cu ea si sa te faca mandru de ea ) Pace !

Comment

Sa o stapanesti sanatos, sa nu ai parte de nici un fel de probleme nici cu masina, nici cu ceilalti participanti la trafic si nici cu politia.

Comment

Originally posted by Catalyn View Post
          are si ABS....a fost pus de mine ca obtional..
          Asa e daca zici tu, m-am uitat in poza cu motorul si nu l-am vazut.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

multumesc frumos baieti.....si Andrei are ABS dar nu il vezi in poza ....e mai pitit...
            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Frumos loganu cataline da oricum arata mai bine in realitate ;) BAFTA si cati mai multi km.

Comment

ms frumos Al3x...
                sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Tare;) Sa ai noroc de el ce ti-ai lipit?pe luneta? adica ce inseamna?
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

mersi frumos....pe luneta sunt niste inscripti chinezesti...
                    Last edited by crististreulea; 15 January 2008, 11:00.

Comment

Aia imi dau seama da ce inseamna? sau nu ai resuti sa aflii?)
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

salut catalin respectele mele pentru toti cei din mioveni sa stapanesti sanatos, masina.
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Imi place tiganca ta, se vede ca ai grija de ea. Iti doresc sa te bucuri de ea cat mai multi km. ;)
                          I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

am facut o mica modificare la ceasuri....pozele nu prea sunt de buna calitate...
                            Attached Files

Comment

in primu rand imi place cum ii sta cu geamurile fumurii. trebuie sa-i pun si eu la a mea ca e tot gri comete. legat de ceasurile astea, sunt faine dar nu te deranjeaza la condus noaptea mai mult timp? sau au vreun buton de reglare a intensitatii?
                              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by andrushk_mib View Post
                                in primu rand imi place cum ii sta cu geamurile fumurii. trebuie sa-i pun si eu la a mea ca e tot gri comete. legat de ceasurile astea, sunt faine dar nu te deranjeaza la condus noaptea mai mult timp? sau au vreun buton de reglare a intensitatii?
                                ms frumos....mai pana acuma nu ma deranjat nu prea le dau atentie la drum intins....nu nu am buton de reglare....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google