Originally posted by blood13
View Post
AG 83 KTL.....Tiganca mea...
Collapse
X
-
Originally posted by Catalyn View Postare si ABS....a fost pus de mine ca obtional..
Comment
-
Tare;) Sa ai noroc de elce ti-ai lipit?pe luneta? adica ce inseamna?
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
mersi frumos....pe luneta sunt niste inscripti chinezesti...Last edited by crististreulea; 15 January 2008, 11:00.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Aia imi dau seama da ce inseamna? sau nu ai resuti sa aflii?)
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
am facut o mica modificare la ceasuri....pozele nu prea sunt de buna calitate...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
in primu rand imi place cum ii sta cu geamurile fumurii. trebuie sa-i pun si eu la a mea ca e tot gri comete. legat de ceasurile astea, sunt faine dar nu te deranjeaza la condus noaptea mai mult timp? sau au vreun buton de reglare a intensitatii?If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by andrushk_mib View Postin primu rand imi place cum ii sta cu geamurile fumurii. trebuie sa-i pun si eu la a mea ca e tot gri comete. legat de ceasurile astea, sunt faine dar nu te deranjeaza la condus noaptea mai mult timp? sau au vreun buton de reglare a intensitatii?sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment