merci
la muzica ma gandesc si eu ca in tarnaveni nu prea ai nevoie de senzori de parcare
)
la muzica ma gandesc si eu ca in tarnaveni nu prea ai nevoie de senzori de parcare
)
)
le-am bulit...unu mere cea altu hoitz
pur si simplu abia vezi... probabil ca multi o sa zica ca nu e asa cine stie .. dar crede'ma pe cuvant sa tii cont de aspectele precizate de mine mai sus, si am experienta cu astea nu gluma. am avut un set thunder si un set philips, la philips era intensitatea o idee mai puternica , adica lumina era mai patrunzatoare, dar la faza lunga adio mama .
... sfatul meu (ca om trecut de mai multe ori prin treaba asta) este ca banii care aveai de gand sa ii dai pe xenoane h4 bixenon sa i idai drumos deoparte mai strangi ceva banuti si iti iei un set de faruri bune cu lupa si o sa vezi ca ma cauti sa imi dai de baut palinca de'aia de a voastra
pur si simplu o trebui sa incetinesc,pt ca nu am mai vazut nimic:|
) ma gandesc sa raman totusi pe becuri "stock" dar de calitate
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment