super beton
jantele sunt criminale
jantele sunt criminale
deci nu apar in foto de mai sus
era unu cu un bmw si ii zic sa dea jos geamu, face greseala si il da si ii zic ca is misto jantele lui targa... erau ca ale mele... si el cica da stiu.... si eu ii zic decat ca alea is jante de om sarac cu logan nu cu bmw.....
s-a ridicat ala si cand a vaz ca si eu aveam la fel a murit de ciuda si a plecat cu scartz
cata satisfactie am avut in toata malitziozitatea mea de nu e adevarat
ei na...
am sa pun poze
vreau..... eram pe punctul de a-mi lua extreme line.... ajunge la 40mil cu tot cu vopsit dar am niste clienti pe un santier si nu as mai putea intra acolo....
asta la 5 mii km... ca fac cam 200 pe zi cel putin
era unu cu un bmw si ii zic sa dea jos geamu, face greseala si il da si ii zic ca is misto jantele lui targa... erau ca ale mele... si el cica da stiu.... si eu ii zic decat ca alea is jante de om sarac cu logan nu cu bmw.....
s-a ridicat ala si cand a vaz ca si eu aveam la fel a murit de ciuda si a plecat cu scartz
cata satisfactie am avut in toata malitziozitatea mea de nu e adevarat
ei na...
,raule...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment