If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu...am masurat dupa ce le am pus!am masurat masina mea lasata si alta masina la fel numai ca era stock...3 cm diferenta.
care stie daca mai tai o spira din arcuri fata si spate o sa am probleme?presupun ca mi afaecteaza rau toate articulatiile...dar cam cat ar mai cobora?cineva care se pricepe!
sorin17-folie de stopuri
Tudor-pnm nu stiu ce sa zic atunci:-? mersi,mda ar merge umpic mai jos dar nu vreau sa mai tai din arcuri:|
Mishu-anvelopele nu vor veni prea curand...tinand cont ca astea mai ma duc inca
cred ca am aflat problema tragerii putin stanga a rotilor cand tin volanu drept...dupa ce s a montat arcurile suruburile din stanga si dreapta ale capeteleor de bara[sau ceva de genu sper ca ma exprim bine]n au fost stranse egal in ambele parti...de aici apare problema...acum dupa ce voi schimba capetele de bara trebuie sa fac si geometria...alti bani alta distractie...asta e mecanicii ..... mele
sorin17-folie de stopuri
Tudor-pnm nu stiu ce sa zic atunci:-? mersi,mda ar merge umpic mai jos dar nu vreau sa mai tai din arcuri:|
Mishu-anvelopele nu vor veni prea curand...tinand cont ca astea mai ma duc inca
cred ca am aflat problema tragerii putin stanga a rotilor cand tin volanu drept...dupa ce s a montat arcurile suruburile din stanga si dreapta ale capeteleor de bara[sau ceva de genu sper ca ma exprim bine]n au fost stranse egal in ambele parti...de aici apare problema...acum dupa ce voi schimba capetele de bara trebuie sa fac si geometria...alti bani alta distractie...asta e mecanicii ..... mele
Last edited by icstrem_no1; 19 February 2011, 16:10.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment