vyp75-te cred...stiu cum e cu ea prin strainatate...e bine daca ai reusit s o faci sa nu se mai auda deloc cand n ai chef si cand o dai jos sa fie sport.mersi la fel
)). Am un prieten cu toba Carub mica si vopsita, tot cu 1.4 care acum i-a pus silencerul permanent, l-a indesat in toba ca nu mai suporta galagia aia, si cu silencer tot se aude, e nenorocita rau.
.
))
a mea a inceput sa i zumzaie silenceru adica asa s toate...in rest suna bine m am obisnuit cu ea
in noaptea asta m a luat garda dar nu mi a zis nimic de toba ci de folii etc...
noi cu jantele care sunt de vanzare.nesudate,nu s strambe sau ovalizate sau chestii de genu merg bine.pret 500lei.accept si schimburi cu ceva mai scump.ofer diferenta.sa fie tot pe 15 inci.
ce parere aveti?mi se pare ca dau bine ca am geamuri negre,stopuri negre...parca nu dadea bine ceva de culoarea celor dinainte
[p.s. sa nu va luati de mine ca am facut poze in acelasi loc dar am spalat acolo in parcare celelalte jante si daca tot eram acolo am zis sa trag si niste pozne
cand o voi spala o sa fac poze intr o locatie ceva mai speciala
]enjoy!
...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment