Mersi, baieti, toate cele bune va doresc si eu.
...saracie...icstrem_no1, de unde atitea calcatoare,bre...
...creionul e mai ieftin!
Am corcotat nitel pe threadul tau sKyb0y,
si imi place masina prezentata acolo
, si mie imi era pe plac culoarea aceea, dar pe phase2 nu arata asa de bestial ca pe ph1, asa ca am ramas la acest Rouge Passion pentru a mea
.
Dar hai sa continui prezentarea Golansky'red-ului
.
Masina a venit tunsa de dotari din fabrica
, stiti...saracie..., asa ca m-am hotarit sa-l dotez eu incet, incet dupa posibilitati, cu ceea ce am nevoie mai degraba pentru ea
. Neavind sistem audio deloc
acesta a fost primul tuning oferit, apoi modificat de mai multe ori...
Primul pas a fost procurarea unor inele adaptoare pentru difuzoare de mid-bass de 6', urmind apoi rigidizarea portierelor fata.
...saracie...icstrem_no1, de unde atitea calcatoare,bre...
...creionul e mai ieftin!Am corcotat nitel pe threadul tau sKyb0y,
si imi place masina prezentata acolo
, si mie imi era pe plac culoarea aceea, dar pe phase2 nu arata asa de bestial ca pe ph1, asa ca am ramas la acest Rouge Passion pentru a mea
.Dar hai sa continui prezentarea Golansky'red-ului
. Masina a venit tunsa de dotari din fabrica
, stiti...saracie..., asa ca m-am hotarit sa-l dotez eu incet, incet dupa posibilitati, cu ceea ce am nevoie mai degraba pentru ea
. Neavind sistem audio deloc
acesta a fost primul tuning oferit, apoi modificat de mai multe ori...Primul pas a fost procurarea unor inele adaptoare pentru difuzoare de mid-bass de 6', urmind apoi rigidizarea portierelor fata.

, nucu bass, nix treble, canci stage
. Atunci am cumparat sistemul de difuzoare Focal Polyglass 165VB 

..iar in legatura cu ce o sa zica cei de la revizie cu alimentarile in plus la baterie,i-as replica ca este instalatie facute separat de instalatia masini.Nu o sa se poata lua decat in caz ca bateria va ceda...in rest...da-i inainte....Bafta la indeplinirea planurilor
Comment