My Car AG-63-MOL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Noi modificari,vopsire si montare o noua bara mcv,cea veche fiind mult prea urata,montate pragurile,coltarele si proiectoarele.
    MOL

Comment

Si pozele:
      Attached Files
      MOL

Comment

Arata bine loganu felicitari!

P.S. te asteptam pe la Logan Club Mioveni daca vrei esti bine venit

Comment

Si o noua achizitie Jante Shaper Champ 17" + o isonorizare cap coada.
          Schimb de ulei Elf+filtru ulei+buji iridium 4 electrozi+filtru de polen.
          Si pozele...
          Attached Files
          MOL

Comment

insonorizarea cap coada ? adica ? bord , plafon , podea , porbagaj , portiere si aripi spate ?? daca da cu ce ai facut-o ...daca ai facut-o tu cu mana ta ?? intreb doar !
            sigpic

Comment

jantele sunt frumoase,masina e frumoasa dar cere suspensie sport ...

Comment

frumoasa..chiar eram curios cum dau coltarele pe bara de mcv inca regret ca nu mi am luat si gpl, ca aveam sechele de pe vechea dacie oricum ti a iesit bine, da neaparat da cu ea de pamant da cum de n ai avut proiectoare in stock da aveai portbagaj cu eleron incorporat?
                sigpic

Comment

Frumoase jantele.Sunt cumva de pe o Honda Civic din Craiova?
                  sigpic
                  https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

cu dezent-urile alea pe 17 ce-ai facut?
                    sigpic Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

Comment

Frumoasa masina.Sa ai bafta de ea.Imi plac jantele si portbagajul clean.

Comment

wow...super tari jantele

Comment

TM80MAT- insonorizarea eu am facuto,am desfacut tot interiorul am dat un stray de insonorizat si 2 straturi de antifon cauciucat pe toata podeaua inclusiv portbagajul dupa care un strat de zapada de 2 cm din fata pana in spate,pe panoul de la motor am pus un strat de fonomin deoarece altceva nu am putut sa pun nefiind loc + mochetele acelea de diesel care se pun la motor.Sunt foarte multumit de pe urma insonorizari recomand la oricine sa isi faca.

NPoWer - In primul rand multumesc pentru laude si macar arcuri doresc sunt urmatoarele pe lista.

xxxgeoxxx - am avut proiectoare stoc fiind versiunea laureat dar leam dat jos cand miam pus bara de mcv si acuma leam montat.

dan.moraru- da jantele sunt de pe honda aceea din craiova.

Malin - dezenrurile leam vandut unui baiat din bucuresti leam dat deoarece erau foarte grele fata de cele care le am acum.
                          MOL

Comment

buna

super golanca!sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kilometri cu ea fara probleme.cat teau costat coltarele si cu pragurile?is de la pilot?
                            sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgine…azi, 2012 a murit de foame.

Comment

Felicitari Alex ! imi place mult masinuta ta !Admir faptul ca mai is unii care lucreaza cu manuta lor la masina !
                              sigpic

Comment

soper masinutza ta sa o stapanesti sanatos si tot binele din lume si km fara probleme si spor la cat mai multe modificari!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google