Golanul Meu :P

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O servodirectie neaparat sa iti pui...desi e bine si fara servo ca faci muschi la brate

Comment

la servodirectie ma bate gandul demult , dar nush ce sa fac cu partea electrica de la servo..
      Attached Files

Comment

ca sa pui aibarg la pasager cred ca te costa o caruta de bani tu inreaba si ne zici raspunsu sa auzim si noi cat te costa

Comment

Sal frumoasa masina ,imi plac jantele.Am un prieten care si-a montat pe ambiance oglinzi si geamuri electrice si acum are in plan incalzire in scaune si servodirectie.Am impresia ca la ambiance sunt trase cablurile pentru airbag pasager iar pretul unuia este de 250- 350 ron.
          Am facut in paint o poza modificata (sper sa nu te superi, nu mi-a iesit bine culoarea) cu o idee care mi-a trecut mie prin cap, o forma mai rotunjita a geamului spate.
          Attached Files
          Tinc fest !!

Comment

numai atat sa pui un airbag?succes in continuoare

Comment

sal..decat sa mai pui servo si airbeg...te costa o caruta de bani si nu cred ca merita...mai bine o vinzi si iti iei alta ....

Comment

airbag-ul sa-l pun de forma , sa nu mai fie locul ala gol in bord, iar la servodirectie nu ma costa mai mult de 700 ron .... ;) ...in rest va multumesc si mai astept pareri cu orice idee.

Comment

Azi masina a primit geamuri electrice fata ..... urmeaza servodirectia .... :P

Comment

700 ron ? cred ca glumesti

Comment

mircip. nu glumesc , 700 ron inclunde doar piesele ,fara mana de lucru , si nu-mi mai pun instalatia electrica ....

Comment

cat te-a costat geamurile pe fata,cu tot cu butoane si manopera,succes in continoare

Comment

cosmin83- instalatia am facuto eu , pe macarale electrice am dat 170 ron amandoua +30 ron butoanele amandoua ......

Comment

masina a primit azi un difuzor de bara.... :d
                            Attached Files

Comment

salutare , revin dupa un timp in care am avut alte masini de la vanzarea primului logan alb, gen laguna 2 si clio 3 revin din nou la logan :P este vorba de un ambiance simplu din 2008, 64 de mii de km cu cateva modificari facute de mine :
                              montare cb
                              folie spate
                              serigrafie alba
                              geamuri electrice fata
                              jante MAM pe 15
                              eleron luneta
                              difuzor bara spate
                              player sony cu boxe statie si subwoofer magnat
                              urmeaza : oglinzi electrice , geamuri electrice spate , praguri , o bara fata de mcv . proiectoare , servodirectie si xenon

Acum astept si parerile voastre si idei ..
                              Attached Files

Comment

sa ii faci eleronul de luneta in culoarea masinii ... si poate o suspensie mai joasa la primavara ca arata cam ciudat, cu talon mic si cocotata !
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google