TM-12-YHA [maxim 83 De Cai Frumosi]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poll-ul este gandit doar negativ , nu are ceva pozitiv ... nu e ok
    sigpic #

Comment

sal frumoasa masin ai sa ai parte de ea cu porbagaju e o ideie buna succes in continuoare

Comment

YHA si-a facut revizia de 30.000 km. in semn de multumire acum merge mai legat, mai rotund, mai atenta cu proprietarul .

a primit cadou si un set de huse inchise la culoare, pozele le pun deseara. luni are programare la infoliat geamurile spate.

Comment

Frumoasa verzitura ta, sa ai grija de ea si sa o modifici cu gust ! ! ! bine ai venit printre noi ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

poze cu husele:
            Attached Files

Comment

faine husele sa le stapanesti sanatos

Comment

Imi place masina ta.Bafta.Original sondajul!!!

Comment

frumoase huse si yha merge bine
                  sigpic #

Comment

mersi. maine se monteaza si prea-asteptatele folii, o sa pun si poze.

Comment

'"Nici una din variantele de mai sus".Arata bine masinutza si bine faci ca-i pui fole pe geamuri ca o sa arate si mai bine.

Comment

si dupa cum am promis, poze cu foliile spate. foliile sunt Llumar, 5% transparenta, iar tenta pare verde ca si culoarea masinii.
                        acum arata f bine masina zic eu, am stat si in spate, se vede bine si te si feresc de soare.
                        Attached Files

Comment

Parca e alta masina,pe langa ca arata bine e si utila folia si ma bucur ca totusi te-ai hotarat sa-ti pui.

Comment

lampile pentru locurile de spate de ce sunt?
                            si eu vreau sa-mi pun si caut ceva potrivit.
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

mersi de aprecieri ddd-ule

@vyp57: lampile din spate sunt luate din piata, ieftine, m-au costat parca 10ron cu tot cu led-uri. sunt de tip aplica [deci gaura in plasticul montantului e data una mica prin care trece firul legat la plafoniera]. lampile au efect seara si noaptea pe intuneric, mai ales acum ca am pus folie, si lumineaza chiar bine. sunt utile. macar acum cei care urca in spate nu mai au scuza sa-mi dea cu picioarele in scaune cand urca in masina. plus ai lumina in spate, nu?

Comment

asa da masina,arata alcumva,spor la noi modificari

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google