My Ride IF 22 EVL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi Bigdan, am crezut la un moment dat ca nu mai reusesc sa pun la loc tot ce am demontat, oricum treaba e facut 98% deoarece la aeroterma m-am oprit pentru ca trebuia sa pierd freonul si apa de la calorifer sa o imprastii pe podea dar oricum peretele de foc l-am acoperit aproape tot pana la stalpii de la usi.

Comment

• Te-ai pus pe ea rau!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• ca parere dupa ce am mers citeva zile, nici nu imi mai vine sa ma dau jos, asa placut se aude, chiar nu imi pare rau de munca depusa

Comment

• Sal, te-am vazut acum cateva zile pe la Ira,te-am claxonat m-ai observat,sper ca nu te-a deranjat.Uite si o poza, nu prea clara....
          Attached Files
          Tinc fest !!

Comment

• Mersi de salut, am auzit eu un claxon dar nu stiam de ce sunt claxonat, m-am gandit ca ar fi cineva care ma cunoaste, veneam de la fulger.

Comment

• Felicitari pentru munca si rabdarea depusa.

Cred ca e o treaba super asta ar trebui sa fac si eu la tractorul meu.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• da, SDP, e o treaba super, intreada-l pe HZP si el a facut la a lui...

Comment

• ai avut rabdare nu gluma, felicitari si iti doresc sa termini cat mai repede tot ce ti`ai propus
                  sigpic

Comment

• mai in fiecare week end esti prin targ ..ce tot mai iei , mai cauti pe acolo ...

Merita toti banii izolatia , sunt foarte convins ca sunetul in masina s-a schimbat

Comment

• Mersi DADA, masina e terminata, nu sunt foarte multumit de lucrare deoarece am omis niste chestii mai importante, nu am facut la cuiele de la bord izolatie si am diverse zgomote, o sa dau iar bordul jos, asa e cind nu esti 100% documentat.

Cosmin, stau foarte aproape de targ si duminica ma mai delectez pe acolo, mai un pret mai ce am nevoie, se gasesc diverse chestii interesante.

Comment

• azi mi-au venit pragurile, niste poze, urmeaza pregatitul si vopseaua, montatul cred ca se va face la primavara, nu stiu ce va fi la iarna si nu as vrea sa le sparg.

daca imi iese si prelungirea de bara voi fi foarte satisfacut, astept telefon de la meserias sa vedem daca o poate face...
                        Attached Files

Comment

• Zendereanu ..se stie

Sa le stapanesti sanatos..haida sus cu ele
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Sa le pui la primavara ca este cel mai bine. Vor arata super pe masina!!
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• zendereanu nenea matheo, doame ce urasc iarna asta...

da alexpeed, mi-a placut modelul si tare ma mananca sa le pun acum dar ma abtin....

Comment

• frumos , cele mai frumoase praguri , finutze si de bun gust.
                                sa nu te manance sa le pui acuma

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google