''Golanca De Bihor''
Collapse
X
-
Cat te-au ajuns stopurile cu tot cu modificat ?Originally posted by adyxzz View Postceva ''noutati''. ok Dodo
http://www.youtube.com/watch?v=bH9zrICXNp4
Comment
-
sal
pai stopurile au costat 150ron ele +leduri aprox 80ron+manopera 150ron deci cam 380ron sincer cu mult mai putin decat preturile vehiculate pe forum, sunt full led cu cateva elemente originale pe care nu le ati mai vazut aici...mie imi plac acum trebuie sa mi schimb sticla din stanga e sparta in urma ''accidentului'' in rest sunt ok mie imi plac.
Comment
-
sal
dupa o mare pauza revin cu noutati pentru colegii si prietenii de forum si anume
am schimbat vechiul amplificator Monacor pe 4 canale cu un amplificator Rodek R4100N de care sunt foarte multumit si separat pentru subwoofer amplificator Precision Power PPI 2360 2 canele , plus un subwoofer schimbat din Magnat in JL Audio 10W3V2-D4 , plus sticlele de la stopuri noi, cam atat
aa si capetele de bara schimbate urmeaza amortizoarele spate pentru ca a iesit 50%/45% la teste si.... pozele
Comment
-
sal
ampliful de 2 canale
Comment
-
sal
am schimbat incinta sealed cu o incinta bass reflex cu specificatiile de pe siteul lor pentru subwooferul meu 10w3v2-d4 si suna bestiall!!!!!
Comment
-
sal
revin cu filmari noi sper sa placa, minusul componentele fata...se schimba si alea
si
Comment

imi pare sincer rau ca nu ne am vazut si cunoscut sper sa avem ocazia, stopurile sunt din nou in lucru am nevoie de 2 sticle pe care sa le pun acolo poate ma ajuti
Comment