sal
am revenit cu poze, am schimbat ampliful Rodek, cu un Helix HXA 400 MKII precum si vechile cabluri, impreuna cu ''hibridul'' cablu de la ampliful monobloc , kitul nou e 4AWG de la Hollywood, rezultat nu mi mai palpaie luminile in bord nici in mers si nici in stationare, mie imi place cum ''suna'' cu noul amplif,
am revenit cu poze, am schimbat ampliful Rodek, cu un Helix HXA 400 MKII precum si vechile cabluri, impreuna cu ''hibridul'' cablu de la ampliful monobloc , kitul nou e 4AWG de la Hollywood, rezultat nu mi mai palpaie luminile in bord nici in mers si nici in stationare, mie imi place cum ''suna'' cu noul amplif,

scurt, incendiu, sfatul meu daca nu va pricepeti nu faceti experiente ca va puteti arde, se pare ca poti sa inveti de la cei buni, mai bine dai un ban si stai linistit, ''meseriasi'' sunt multi, TM-65-MIR ampliful e luat de la voi din urbe, din zona Iosefini, totul e facut din pasiune, rezultatul e unul bun zic eu sigur cu posibilitati infinite de upgrade, multumesc pentru pareri, astept in continuare sugestii pentru vopsirea miezului de janta, ce culori ar da bine in contrast cu gri platinul de pe caroserie
Comment