Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
aici ai "batut.o" pentru a intra bara de ph2?Attached Files
Leave a comment:
-
Ok...astept pozele..Originally posted by solano View Postinca nu, posibil sa ii fac azi
Leave a comment:
-
Nici nu ma gandeam altfel! Oricum la Mioveni se face treaba treaba cand e vorba de schimbat interne, doar e mama lor
.
Leave a comment:
-
da alex, obligatoriu se schimba si softul.
nicu rcn, ms de aprecieri, dar incepand de azi, masina este Ph 2 toata si donata tatalui meu.
Leave a comment:
-
maaaaaaaaa, ce e acolo la fereastra? voi a.ti facut treaba sau a.ti baut?Originally posted by solano View Postin we s-a mai surubarit cate ceva pe la masina, si a venit si momentul mult asteptat: internele de 1.6.
toata operatiunea a durat 2 zile, de vineri de la ora 4 pana sambata seara la ora 23 30.
S-au schimmbat urmatoarele: arbore cotit, axa cu came, cuzineti, segmenti, pistoane si biele.
S-a inlocuit ambreiajul cu unul SACHS de 200, multumiri pe aceasta cale DACIASHOP, si lichidul de racire .
Motorul merge superb, si trage f bine, acum nu astept decat sa fac km sa se lase si sa dea tot ce poate din el
Atasez si cateva poze din timpul 'lucrarii'
[ATTACH]356226[/ATTACH] [ATTACH]356227[/ATTACH] [ATTACH]356228[/ATTACH]
acum lasand gluma la o parte chiar ai facut numai lucruri cu gust masinutei, bravo, da.i inainte tot in stilul asta!
Leave a comment:
-
Orice filtru sport va permite sa intre praf si mizerie indiferent de cat dai pe el.
Toata chestia e sa il dai cu un ulei special, gasit in kiturile de intretinere pentru diverse firme de filtre.
Eu am avut un filtru raid din burete care costa aprox 150lei si in 2luni era ca in desert pe tubulatura si pe partea superioara a corpului clapeta
.
Leave a comment:

Leave a comment: