My Ride B - 64 - YHN
Collapse
X
-
unde aveai masina parcata la 10 metri ? erau 100 metri pana la prima cladire ...
... ai auzit bine dar daca stiai pentru ce sau pentru cine vii merita
Leave a comment:
-
Numai pareri nasoale am auzit de eveniment. Ce bine ca-mi exercitam actiuni cu auto, in alta parte
Leave a comment:
-
Ce sa mai stai pana la capat,jaleee,elspa a iesit cu , corvette-ul la 10 metri de unde aveam masina parcata.
Am plecat instant!
Leave a comment:
-
Multumesc Cata!
Noroc cu, compania, ca evenimentul in sine, a lasat mult de dorit. ;)
Leave a comment:
-
-
Dupa umila mea parere masina ta este in top 3 in preferintele mele de pe acest forum. Multa bafta in continuare!
Leave a comment:
-
etrieri poate dar tamburi nu .... plus de asta ... masina simplista., modesta .... ... nu pom de craciun
Leave a comment:
-
Parerea mea de incepator -cred ca etrieri mergeau vopsiti in galben "dateau" bine cu logo de la ATS.
Leave a comment:
-
Fii multumit
Masina este mult mai usoara dupa ce a fost inlaturata rugina dupa tamburi.
Leave a comment:
-
bhai baieti da ce sa mai lucrat sambata asta ..... mai rau ca la un service .....agreat rar ,)) ne place nenea asteptam sa auzim impresi in legatura cu ... discurile ventilate si etrieri de van ...
Leave a comment:
-
Toata lumea a pregatit azi ,bravo nenea.
Franele o sa te "coafeze"
Leave a comment:
-
Nene Jock3re, multumesc pentru cadre. Se vede ca-ti place....ceea ce faci...
;) si mie-mi place...ceea ce faci. Multumesc!
Azi, pe odinea de zi s-au aflat urmatoarele:
-curatat, reconditionat, vopsit tamburii. Sa traiesti Nene Jock3re pentru ajutor si atmosfera!
-schimbat complet sistem de franare pe fata, cu: discuri ventilate, placute, etrieri Van, totul facut ca la carte de si impreuna cu Nenea Dsign. Multumesc Nenea pt piese si pentru manopera!
-inlocuit lichidul de frana din sistemul de franare. Multumesc Nenea Dsign!
Leave a comment:

Leave a comment: