iata si un filmulet
) cu masinutza ;))
) cu masinutza ;))
stopurile nu pre sti u..... nus legale , nu mai sunt asa vezibile etc. daca iati din alea tuning daca vrei fumuri...si subwoofaru e misto , de unde ai luat + ptr leduri?? ca sa nu stea tot timpu aprins ? sau ai contact la ele?
stopurile nu pre sti u..... nus legale , nu mai sunt asa vezibile etc. daca iati din alea tuning daca vrei fumuri...si subwoofaru e misto , de unde ai luat + ptr leduri?? ca sa nu stea tot timpu aprins ? sau ai contact la ele?
) jantele ? folia neomologata? so ... nu m-a prea interesat aspectul asta ... vroiam doar sa arate cum planuisem
subwooferu de la un tip de aici care se ocupa cu sisteme audio ... ledurile sunt legate la luminita din portbagaj(sus) care se aprinde numai cand deschizi portbagajul
(P.S : gandeste-te ca ma gandeam la un alt motor :P ) dar ... vreau sa stiu cine se pricepe f bine ... cam cati cai maxim se pot scoate din asta
nu conteaza banii
(P.S : gandeste-te ca ma gandeam la un alt motor :P ) dar ... vreau sa stiu cine se pricepe f bine ... cam cati cai maxim se pot scoate din asta
nu conteaza banii
....ceva in genul asta vreau sa fac din masina mea de ceva vreme (doar ca eu m`am gandit la jante pe 16") ....sincer ...ti`a iesit superb !!
sper sa reusesc sa imi concretizez si eu treaba si sa ni le comparam la vara 

....ceva in genul asta vreau sa fac din masina mea de ceva vreme (doar ca eu m`am gandit la jante pe 16") ....sincer ...ti`a iesit superb !!
sper sa reusesc sa imi concretizez si eu treaba si sa ni le comparam la vara 
si eu sper sa o termin pana la vara :P
) eu as fii multumit si cu 100 de cai ;)) si ma gandeam ca din ciP+filtru+evacuare nu stiu dak se scot 100 de cai ... iar sa o fac sa merg 100 km si sa plesneasca motorul nici chiar asa
ma gandeam la ceva sa si dureze dar sa se si scoata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment