al meu 1.5 dCi:)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aveam o chestie asemanatoare cand era noua dar in treapta 1 nu statea deloc intre 600 si 1250 cum apasam putin se tura peste 1250 nu puteam sa-l tin la valori intermediare, acum nu mai face asa
    http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

am pus softul acum 2 ore...am mers maxim 30 de km cu ea...sa fie din cauza asta?

Comment

Cum ai reusit sa faci 40.000 km intr-un an si 3 luni ?

Comment

am mers foarte mult, drumuri in afara....bucuresti-pitesti de 2 ori pe saptamana...

Comment

acum am intrat pe usa, m-am plimbat 3 ore, am facut teste...tot ma enerveaza ca urca prea brusc intre 2000 si 2500 de ture, ca si cum ar patina ambreiajul...si deja am emotii, pt ca pana sa o resoftez nu facea asa...astept pareri

Comment

razvane masina trage sau nu
              daca ar patina ambreajul,acul ar urca intradevar dar nu ar trage deloc masina

Comment

masina trage foarte bine.asta ar fi singura problema, dar face asa numai intre 2000 si 2500, in treptele 4 si 5, daca ii dau blana....lucru pe care inainte de resoftare nu il facea

Comment

Nu patineaza ambreiajul, e din cauza ca intre 2000 si 2500 rpm este cuplul maxim si acum urca mai repede in ture. Nimic anormal.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

merci mult andrei, incepusem sa ma sperii astazi am vopsit tamburii in negru mat. revin mai pe seara cu poze

Comment

Daca patineaza ambreiajul, in primul rand tre sa simti acest lucru (se aude cum se tureaza motorul aiurea dar viteza masinii ramane constanta), nu te lua numai dupa turometru.

Comment

daca mi-ar fi patinat ambreiajul, n-ar fi trebuit sa faca asa si inainte de resoftare?

Comment

nu patineaza mai nimic ... mai plimba-te cu ea si o sa te obisnuiesti .. sa nu accelerezi brusc am spus si mai sus, peste 2000 esti tot in jurul valorii maxime de cuplu, pe linia dreapta - vezi diagrama asta ... o fie parfum.
                          http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

am terminat si cu tamburii, eu sunt cat de cat incantat de ce a iesit...acum sa vedem si cat o sa ramana vopseaua
                            sper sa fie asa cum ziceti voi..mai ramane sa ma obisnuiesc cu masina..sa mai fac niste km
                            Attached Files

Comment

Vopseaua e rezistenta la temperaturi inalte? Ca altfel o sa se cojeasca in timp.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

i-am vospit cu un spray recomandat de un baiat de la un magazin de piese auto...acum sa vedem cat o sa tina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google