If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In legatura cu reglajul la ambreaj,tot asa mi se parea si mie ca prinde cam ssus, dar am fost cu el la dealerul dacia de la mine din oras si mi-au spus aia de acolo ca e ok ambreajul reglat,pentru ca e la aceelasi nivel cu pedala de la frana,iar daca este asa atunci e ok reglat ambreajul!!
@wizard ....la fel si la mine cu ambreiajul. Am fost si io la service sa imi regelze ambreiaju` sa tian mai jos. si intai s-au uitat la pedale si era la nivel cu frana si au zis ca asa e cel mai bine . nu i-am intrebat de ce ca ma grabeam dar daca ei au zis ca e bine asa ....atunci sa fie ca la ei
Eu cred ca nu intelegeti la ce ma refer si la mine pedalele de frana si de ambreiaj sunt la celasi nivel...n-are nicio legatura cu unde cupleaza ambreiajul
Sal ...
Frumoasa masina ;)
Ia zi si mie o chestie .... am vazut k ai lautari puternici pe masina ... cnd te dai jos si inchizi usa ti se aude tabla ??? K m-ar interesa si pe mine sa imi iau lautari da ....
@ cosmin : in primul rand, merci pt urari. in al doilea rand, n-am prea inteles cum adica daca mi se "aude" tabla? daca te-ai referit la faptul ca tremura tabla pe masina, asta da, se intampla
Pozele cerute cu locul de unde se regleaza ambreiajul, este vorba de acele 2 piulite, care se strang sau se slabesc, in functie de unde preferintele fiecaruia plus o poza editata si una cu motorul
Am si eu o intrebare, am tot cautat pe forumul asta, dar e cam mare si n-am apucat sa citesc chiar tot , asa ca va rog sa-mi spuneti si mie cand se considera ca mergi subturat? Dupa 1500 rpm, pana in 1500 rpm...chiar nu stiu si as vrea sa aud pareri. multumesc anticipat
E si greu ... de cand ai carnet si ai condus ... nu ti s'a intamplat sa cuplezi treapta superioara si sa tremure motorul ca si cum nu ar avea injectia ce sa pape? Exact asta se intampla ... in functie de traseul cutiei de viteze ... daca schimbi prea repede ... <2000 de ex ... dupa eliberarea ambreiajului turometrul urca ... la 1000-1500 atunci si face urat vobleaza ... atunci esti subturat ... plaja de turatii ,,optima" pentru a nu stresa nimic si pentru a merge economic e 2000-3000 .. peste deja te dai la ea ... (sport) ... daca gresesc rog corectare
Stiu si eu ca atunci cand tremura motorul este subturat, dar la diesel se poate considera mers subturat si la 100 rpm peste momentul in care iti tremura masina si de aceea am intrebat...
Cum fac sa scot cd player-ul din bord?Am impresia ca i-a sarit antena din spate si nu mi se mai aude bine atunci cand este dat pe radio. multumesc anticipat
Ar trebui sa ai cheia pentru scos. de fapt cele 2 chei sint 2 table de o anumita lungime si grosime, ambele se baga pe lateralul cd player-ului.
eu zic sa te duci la un service audio, oricare si ii rogi sa iti scoata.
furi ochiometric modelul de cheie si data aviatoare executi tu manevra
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Eu l-am scos cu o surubelnita
am bagat-o pe langa plasti si am indreptat urechiusele alea de tabla
o sa vezi ce simplu e.
si mie mi-a spus cineva ca imi trebuie chei speciale, dar mi-a aratat un tov si a iesit asa usor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment