Loganu' lu' Buz (TM 53 BUZ)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loganu' lu' Buz (TM 53 BUZ)

    Ma incord si eu aici cu una alta :P
    Mai am niste poze dupa ce am facut unele mici modificari dar nu le am la indemana...o sa le pun zilele ce urmeaza. ms
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 12 February 2008, 22:14.
    1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

  • #2
    ashe mah Buz ! (ca acuma te crede omu ca ai logan "tunat")

    imi plac neoanele si "uzina electrica" din portbagaj, arata bine "golanu"
    "Fara femei, motoarele nu pornesc!" - Enzo Ferrari

    Comment


    • #3
      fainut golanul..lautari buni..dar zi-i si in cuvinte ce ai schimbat...in locul tau..inainte sa-i fi pus neoane undercar..as fi vopsit tot ce e negru pe ea..cred ca se mai amplifica senzatia de blue.....si..protectiile alea de la portiere...daca tot tii mortis sa le folosesti..punele si tu cu fata albastra inafara...si la muzica pe care o ai..sper ca i-ai facut o antifonare...(cel putin la portbagaj am vazut ca nu ai..eu am facut la dif-urile stoc de 15w antifonare..si s-a inbunatatit mult sunetul..mai ales bas-ul..apai daca faci la tine..nu-i mai pui carburant ca-ti merge din salturi )..faine neoanele..de unde le-ai alimentat?..si cat au costat?
      Last edited by Cristi_Xp; 21 May 2008, 01:08.

      Comment


      • #4
        misto masina...imi plac neoanele..un pret ceva ai? iar door protect alea da`le jos ca si eu am avut si cand le`am dat jos am vazut ca s`a luat vopseaua in unele locuri..spor la modificat

        Comment


        • #5
          Hai ca imi place cum te-ai "incordat" la muzica,sa o stapanesti sanatos si multi km.fara probleme !
          LOGAN--> <--TOYOTA

          Comment


          • #6
            Sa o stapanesti sanatos!
            E un Preference cu proiectoare montate uletrior?
            Sau e ABS Plus?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

            Comment


            • #7
              frumoasa masina sa ai grija de ia si km. multi fara belele

              Comment


              • #8
                Multumesc pt urari :P...Dupa cum am spus pozele sunt un pic mai vechi...am dat si protectile alea de la usi...si oricum nu eu leam ci taicamiu. Si na sa va spun concret ce am schimbat la el si ce vreau sa ii mai fac. Deci in primu si in primu rand vreau sa ma zic ca iam pus chip care isi merita toti banii cu toate ca e ultima achizitie, prima data iam pus neoane under si odata cu ele si senzori pt dat cu spatele ca nu avea masina nici o luna si taikmiu a si dat intr-o bordura sau un bolovan...nush exact ce era si a zgariat un pic bara, dupa aia miam pus neoane la pedale si in partea dreapta si dupa putin timp si sub scaune. miam pus si niste muzica pe ea..difurile find de 400W RMS fiecare dar le alimedtez cu 2 statii de 200 fiecare pe care leam primit gratis de la unu dar nu au nici o pb scot bine. lada are si becuri din alea albastre si vreau sa zic ca si in portbagaj am neoane :P si poate ziceti ca am facut o prostie dar pt mai multa senzatie alimentez neoanele din statii si bat dupa bass,toate si seara arata mortal si de auzit la fel. Nu e antifonata dar asta o sa fac primu lucru dar fac numai portbagaju. Pe viitor, asta pana la vara vreau sa imi iau un dvd player ce se pune in locu cdplayerului nu pe bord si ii iasa ecranu din ala de 7" si vreau si niste ecrane in tetiere :P. Am vrut sa ii pun un kit numai ca am o pb cu taicamiu care e un pic paranoia ca na el fiind politist, la economic, si mai merge prin controale si na cu asa masina iasa prea in evidenta si dau aia alarma...ca el mai ia loganu sa mearga la servici cand nu mil trebuie mie...dume dar na.
                1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

                Comment


                • #9
                  2 statii pt difuri..+inca o statie pt cutiuta din spate...o groaza de neoane.....scuze ca te intreb..dar esti din cernavoda?de pe langa centrala?....(nu...acum serios...tine bateria atatea consumatoare???)

                  Comment


                  • #10
                    Nu ai inteles bine sau poate nu mam exprimat eu bine.am 2 stati...atat, una pt un dif si neoanele de SUB masina si una pt celalalt dif si pt neanele DIN masina. Si dupa cum ziceai tu consuma ca dreq, cred ca tre sa mai pun o baterie ca seara daca dau tare chiar si cu motoru pornit cand bate bassu imi scade intensitatea farurilor... recent miam pus si o tzava de esapament sport da fiind diesel nu se aude cine stie ce dar decat stoc e f buna si arata super. Am mai pus si niste becuri in faruri cu xenon efect care schimba mult aspectu dar dupa ce mai strang ceva bani vreau sa imi iau niste ochi de inger si niste stopuri calumea dar cum taicamiu nu e pasionat de masini eu tre sa ma chinui sa strang bani si...
                    1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by andrei View Post
                      Sa o stapanesti sanatos!
                      E un Preference cu proiectoare montate uletrior?
                      Sau e ABS Plus?
                      E Preferance si am pus proiectoare pe ea
                      1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

                      Comment


                      • #12
                        pai daca antifonezi numai portbagajul...ai sa auzi numai niste bubuieli....mai bine-ti cumperi o toba mare si bati in ea....parerea mea...daca vrei sa se auda cat de cat calitativ,baga antifonare pe toata masina...si bateria...nus..oare care e valoarea maxima la amperi pt 1,5 dci de 85cp?se poate pune una mai mare de 70?are rost?

                        Comment


                        • #13
                          fain buzzu sa-l folosesti sanatos
                          sigpic

                          Comment


                          • #14
                            Da condensatoru ala nui pus bine de nu face fata ?
                            la mine se simte un pic doar in lumina din plafoniera la bass ori am eu impresia.. din cauza ca vibreaza.
                            normal la 1000 w trebuie un condensator de 1f
                            adevarat este ca degeaba ai condnsator daca nu ai si baterie sau sursa de energie din care sa se incarce si din care sa se alimenteze statiile.
                            misto toba, eu am avut una care era cam scurta in partea finala si nam reusit so scot prea mult afara si-mi afuma bara, la tine vad ca e ok. Daca nu ai toba de mult timp o sa vezi ca o sa se amplifice ceva sunetul se mai ard sitele sau nu stiu exact ce dar o sa observi.
                            urco si tu pe o rampa si fai ceva la aerisirile din lateral ale portbagajului ca probabil iti flutura urat ca si mie[poate pui si niste bureti mici in spatele numarului]. in rest tablei nu ai ce sai ii faci decat antifonare. Cand iti scade voltaju sub 10.5 volti sa o pornesti ca altfel nu mai porneste.. am patito de cateva ori mai ales ca mi sa descarcat o data de tot si de atunci numai probleme de genu am.

                            Neoanele nui foarte rau ca leai alimentat ca si un difuzor dar o sa distrugi ori finalul ori neonul. macar punei un stabilizator de tensiune sa nu treaca de tens max a neonului sa il arda.
                            turbo makes torque and torque makes fun

                            LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

                            Comment


                            • #15
                              Frumos.....Imi place la nebunie.....Mai ales ca are neoane ....Ce neoane sunt?Cate moduri au?....Sa-l stapanesti sanatos.....
                              ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google