If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Alex: Daca merg ceasurile puse...m-ar interesa . Lasa-mi un pm cu cat vrei pe el...ceasurile au fost luate la pachet cu tot cu suport etc...nu am avut de ales. Si eu vroiam oil temp...dar o sa le schimb in timp.
Nu a uitat nimeni de vechile dacii Marius doar ca tehnologia a avansat si trebuie sa avansam si noi odata cu ea nu?plus ca loganul este o masina mai grea decat dacia care poate rula la viteze mai mari si are nevoie de frane mai bune.
Toate au acelasi diametru.Ti-am lasat PM
Last edited by Alex_MIU; 4 November 2011, 22:45.
Reason: Automerged Doublepost
Nu e mare tehnica sa reglezi farurile Alex,da-mi un telefon si iti zic ce trebuie sa faci
Stiu nenea ca nu e dar nu prea am timp mai deloc...am gasit la un service de reglat cu 35 lei dar o sa ajung abia sambata viitoare...daca am timp si atunci . Merci oricum. Daca nu ajung o sa iti dau un telefon ;)
Meserie eu nici macar nu l-am probat pe masina sa vad cum vine.Acum ca m-am hotarat sa mai pastrez loganul,din toate piesele care le-am vandut de suportul asta imi pare cel mai rau dar nu e bai am gasit alt loc pt ceasuri.Bafta!
Eeee lasa ca se cunoaste la bani pentru ziua de maine . Multumesc...si loganu' tau e frumos,imi place ce i-ai facut pana acum...nu-i problema poate ne mai strangem intr-un weekend ceva
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment