asa ms ms

.

... eu le-am tinut doar 3 zile (se dezlipise)
)). Cum a zis si dany cu banda dublu-adeziva. Nu stiu ce banda luati voi si de unde ca am auzit la o groaza de persoane ca si-au pierdut nr-u,ca s-a dezlipit repede. Eu le am prinse de o gramada de timp si nu a cazut deloc nici nu vrea sa se miste macar...si ala de pe fata e prins doar pe jumate se vede si in poze. Am tras si de ala si nimic
)
) eu fac multe drumuri in afara, deci peste 120 km/ora si parca n as apela la banda dubla adeziva..ma bate gandu sa aplic doua trei puncte de moment fix si moare acolo pe bara 
) sau cel putin daca cade sa il aud/vad si sa fug dupa el in caz ca ma depaseste pe autostrada
. Nu stiu ce sa zic despre moment fix ala da incearca...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment