in realitate masina arata de o mie de ori mai bine decat in poze l, te.am vazut dimineata pe la casa radio...
My ZUZ
Collapse
X
-
cere alte jante acum dupa vopsire
Comment
-
MsOriginally posted by vdmihai View PostE superba

MultumescOriginally posted by io0onut View PostFrumoasa

Am vrut sa pastrez contrastul alb-negruOriginally posted by Irinel TIN View PostSuperba.De ce nu ai vopsit si manerele?
Mersi frumosOriginally posted by FLR View PostImi place.a iesit frumos.sa ai parte de ea
Toba e Carub. Manerele de pe fata le voi scoate cand o sa le vina randulOriginally posted by sKyb0y View Postde ce nu ai scos si manerele pe fata?
p.s ce toba ai ?
Ar fi mers si manerele si pragurile si barile prelungite putin...dar o folosesc zi de zi si mai am parte de borduri si multe altele..Originally posted by nicu_rcn View Postfoarte frumoasa,
de manere nu te mai intreb, insa parca ar fi mers si pragurile putin modificate...
MsOriginally posted by icstrem_no1 View Posttrebuiau vopsite si manerele...oricum arata crimanal vagaboanta
))succes in continuare;)!
Da,e carub. MultumescOriginally posted by PrEsTiGe View Postwow....arata bestiaaaaal!!! felicitari! toba cred ca e carub japan style:> ca a mea
)
Ms nicuOriginally posted by nicu_rcn View Postin realitate masina arata de o mie de ori mai bine decat in poze l, te.am vazut dimineata pe la casa radio...
Trebuiesc fonduri :dOriginally posted by hmv86 View Postcere alte jante acum dupa vopsire
Ms man...stau prost cu banii ca ma gandeam la ceva pe 16''Originally posted by B-64-MVP View PostBravo drace, a iesit belea, alte janNte mai mari putin, pe 16" ceva !!!!
Ms SDP. Nu ma supar stai linistit...Originally posted by B-53-SDP View PostA iesit foarte frumos numai ca intradevar ii trebuiesc alte jante.
Modelul asta vechi nu prea se potriveste. Sper sa nu te super ca ti-am spus.
Nu am vrut cu manere albe. Decat sa le fac albe mai bine le scoateam...Originally posted by logan21cdc View PostFrumoasa, dar cu manerele albe cred ca era mai bine.
Ms,da e cu fibraOriginally posted by Mr.Sebi View Postfoarte frumoasa. badboy-ul e facut cu fibra?! sper sa reusesc si eu sa-i fac capota badboy vara asta.
Intre timp am facut distributia la masina, am 71200 km acum cu ea. Ca imbunatatiri butoane fata cu modul impuls si ridicarea automata a geamurilor cand inchid masinaY!M: alexut.style
Comment
-
Pe principiul asta nu ies din casa,nu merg cu masina,nu mananc,nu zbor cu avionul, etc
Cand faci astfel de modificari iti asumi orice risc
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
-
Sa nu gandim asa departe
. Stiu ca se pierde...e logic, vorba lui matheo pe principiul asta nu mai faci nimic in viata asta. Si noi ca oameni ca traim ne asumam o gramada de riscuri dar masina...
In fine trecem peste, ieri s-a schimbat maneta de stergatoare (e cu buton acuma domne
) s-a montat Computer bord si am si consum instant 
PS: Maneta veche este de vanzare...daca vrea cineva, PMLast edited by 191ZUZ; 18 October 2012, 12:41.Y!M: alexut.style
Comment
-
Sa mai stergem praful de pe aici...daca toate merg cum trebuie, jantele se vor da la schimb pe niste Borbet A pe 16'' care vor trebui vopsite deci o sa astept pareri pentru culoare
Masinuta sta mai mult in garajLast edited by 191ZUZ; 16 January 2013, 16:05.Y!M: alexut.style
Comment
-
Jantele lui AdiRAM de pe urs
? Lasa-le cum sunt!
Comment

Comment