Uite jantele.
My*Ride "Cometa" B*84*DSE
Collapse
X
-
@Irinel TIN - vino duminica in targ la Vitan si o sa gasesti la preturi mici ... mai dimineatza pe la baietii cu paturi , sau noi iti poate raspunde Stefan ; iar cu jantele nu are rost comparatia ... DTC-urile sunt jante la care aspira multi dintre noi (model frumos , firma si mult mai usoare decat alte modele pe 15)
Stefan , cum se comporta masina ?Last edited by cos_min_i; 20 October 2010, 18:13.
Comment
-
cos_min_i ce inseamna preturi mici?un pret informativ?in legatura cu jantele ai dreptate sunt frumoase DTC-urile insa eu am vrut neaparat ceva pe 16".si vreau sa imi pun cauciucuri 205/45/r16.acum am 205/55/r16 da' sunt prea mari la diametru si masina trage greu de ele.astept raspuns la pretul oglinzilor din vitan(presupun ca la mana a doua nu?).ms
Comment
-
Am nevoie de putin ajutor din partea celor care se pricep, ca eu deloc... adica as avea o idee dar nu sunt sigur. :P
Ce anvelope imi recomandati sa pun pe DTC-uri?
Astept sfaturi din partea voastra cu privire la anvelope (marca, dimensiuni, etc.) urmand ca apoi eu sa ma decid pana in primavara, cand intentionez sa le si cumpar.
Multumesc.
sigpic
Comment
-
Ia legatura cu Dsign sau cu Thejock3r .Ei se pricep bine la jante/gume,si nu numai.Si mai sunt destui oameni care iti raspund la intrebari si foarte prietenosi.Ideea e sa nu pleci urechea la fiecare "expert" dupa forum.
Inca o data...frumosa masina,sa o stapanesti sanatos.
LE: Husele sunt si ele frumoase,dar nu te supara albul acela?
Comment

Comment