If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacia Logan B 304 SGM - (Castigator Campionat Cea Mai "tiganita Masina" Editia 2011)
sal..misto ..reportajul....cam scurt cei drept....dar pacat ...ca nu i-ai dat si tu ...forja la masina aia sa vedem ce poate la 170 200 500 1000 cp cat....are...asa...doar niste viraje stanga dreapta...vedem la orice masina....in rest numai bine !
Demonstratie de forta care sa poate fi difuzata la tv se poate face doar pe circuit inchis.
Demonstratiile de forta pe drumurile publice personal nu le promovez si nici televiziunile nu le vor promova vreodata.
Tot respectul pentru ce ai realizat pana acuma, dar daca nu te superi as avea si eu o intrebare:
Pe ce te bazezi cand afirmi ce valoare are puterea motorului, ai facut o masuratoare pe Dino sau doar etimezi?
Bafta in continuare sa ajungi unde ti-ai propus!!!
Estimez comparand cu alte motoare care au aceleasi modificari si care au fost masurate pe dinamometru.
Multumesc de raspunsul sincer pe care mi l-ai dat, dar eu zic ca estimarile sunt una si realitatea poate fi alta.
Nu crezi ca ar fi mai echitabil sa faci un test pe Dino ca sa stii exact unde te aflii?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment