If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
glumeam, cu culoarea ) ... nu ma intereseaza prea mult
Astazi, am fost sa ii fac o verificare deoarece am un zgomot la articulatii. Crede-am ca sunt capetele de bara sau pivotii ... si mi-a spus mecanicul ca ar putea fii din bieletele antiruliu si ca alea nu se pot verifica daca au joc sau nu ! Capetele de bara, pivoti, bucsi si bieletele de directie sunt ok (le-am verificat si eu)... o sa le schimb bieletele anti ruliu in weekend ! In mare parte stiu c-am ce am de facut, daca poate binevoieste cineva care stie mai bine sa imi de-a un sfat ... ii multumesc !
Cred ca bieletele le-am schimbat degeaba, zgomotul nu a disparut in totalitate ! Cred ca este caseta de directie ... capetele de bara, pivotii, bucsile sunt ok . Astazi am pus si arcurile pe spate, pe spate a fost suuuper usor ! Pe spate nu am avut nevoie de ajutor, pe fata m-a ajutat tata .
Am mers cativa km ... primele impresii
1. Cand intru tare in curbe nu se mai lasa deloc
2. Este muuult mai stabila, gen la 180km/h nu se mai simte aproape nimica cand treci pe langa un camion
3. E destul de rigida, mai ales pe spate ...
Cred ca astea vor ramane definitiv pe masina si eventual peste ceva timp amortizoarele sa le modific si aia e ...Acum, nu stiu ce sa fac ... pe spate nu imi place deloc cum vine, ma gandesc la niste distantiere . Daca vinde cineva sa ma anunte
Mii de multumirii lui iamagi, arcurile sunt suuuper !
Arata foarte bine, sa mai faci poze din departare, vad ca pe fata e joasa bine iar pe spate, ca si la ceilalti cu Vogtland, este mai ridicata. Lasa distantierele, cauta jante late.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment