inca doua poze
My Car TR-03-VDE AND TR-03-FAG
Collapse
X
-
nu am mai avut timp si nici bani. acu ca a venit primavara o sa ne vedem mai des. mai aduceti si voi cev afete la intalniri. am mai facut modificari la masinaCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
am pus becuri pe xenon si am mai luat husa volan, schimbat capatul la maneta de viteze, imbracamintea tot la ea si aparatori pt centuri. te mai anunt ce mai schimbCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
vad ca nu se mai face. nu stiu de ce. probabil din cauza gazului. maine imi iau cotiera. sper sa nu ma incurce la frana de mana. sunt pescar amator, imi place sa ma duc sa prind si sa ma distrez. consider ca pescuitul e relaxant. o zi buna si voua tuturor.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment

!!
...Despre intalniri vorbim ce si cum pe threadul LC Turnu-Magurele.Bafta

Comment