If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
eu deja renunt la ideea de a-mi modifica masina pentru ca voi auzi vorbe ca m-am inspirat de aici .
sunt foarte invidios pe tine !
acum 2 saptamani imi modificam pozele cum vreau sa o fac pe viitor... si acum vad ca cineva pe forum a pus in practica ideea mea
in afara de badboy si bara fata.. e cam ce vreau eu . ce sa zic... e super.. :|
sincer mie mi-ar place sa am o masina ca asta lu cosmin e un logan de top asa ca...cui nu i-ar place sa arate asa ?
bine mai e si chestie de gusturi
Felicitari pt. ceea ce faci din aceasta masina.Cu "denivelarile" de la bari (denivelarea dintre partea neagra si partea vopsita cand era bara iesita din fabrica)ce faci?ca asa fara bandouri nu e nici o continuitatea la acea denivelare.Deschiderea la usi cum ai facut-o?cu actuatori?
cosmine, ce sa iti zic, din ce in ce mai frumoasa masina devine. dar o intrebare/sugestie, sper sa nu te superi..cu bara din spate o lasi asa sau o mai cobori un pic ? pare cam ridicata. in rest numai cuvinte de lauda. sa ai spor, bani si sanatate sa faci ceea ce iti propui .
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
azi am trecut pe la "mandra" sa o mai intreb de sanatate! I-am gasit locurile manerelor ,ale semnalizarilor si ale sprituitorilor finisate , am gasit portbagajul refacut ( in laterale) dar si bara fata data jos... Nu stiu ce se va intampla cu ea
@macs - nu-l cunosc...dar arata bine ;)
@Cristi - sa vedem ce va iesi pana la final
@Nicu - da, usile din spate se vor deschide doar din interior
@17PNF - culoarea nu mai e o surpriza: va fi un rosu mat ( nu m-am hotarat asupra codului )
@bolo - interesanta idee insa nu pot spune ca nu m-am gandit eu la alta
@pigoo - haidi bre ca nu e bai - masinile perfect identic cred ca nu vor iesi niciodata ,deci, continuati proiectul fara probleme
@Tudor - bara spate asa e si la loganul stock, putin mai ridicata. Ar fi o idee sa o mai las putin de "fundulet"
@sebyca - multumesc pentru incredere
Poze!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment