Originally posted by cat_alex52
View Post
tu esti cu capu ma
CU fetili..mai greu ca nu vreau sa-mi zgarie colantul pardon, vopseaua
vedem ce va fi.
) e demential bad boy`u si tu vrei sa ii puna pleoape din targ?
)
..... le pui sa stea mai departe de masina .... si faci poze dalea artistice cum sti cel mai bine in asa fel incat sa iasa ca si cum ar fi lipite de masina :P ... ori cum, si cu fete si fara fete masina e de a dreptul bestiala din toate punctele de vedere. mult noroc in continuare si cred ca o sa vin si eu o data la intalniri numai de dragul de a-ti vedea masina
.
!!!
mersi mersi pentru poze. Intre timp am facut rost si de peria usii de pe spate ( pentru a nu lasa loc de interpretari
) .

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment