Care mana , Matheo ? cea cu toate degetele??
muhahaha
by the way , n-avem noi noroc sa castigam bani...dejeaba
muhahahaby the way , n-avem noi noroc sa castigam bani...dejeaba
, cel putin la usi chederul face treaba,la capac eu il desfac cu mana, banuiesc ca si tu Cosmin faci la fel
) am sters judetul ca sa nu se supere omul cand o sa vada poza pe net :| , sper sa n-o faca
si e faina jucaria ta ;)
arata mai bine cu doua evacuari, pentru simetrie. poti face ceva cum are Sorin_pss, si sunt functionale amandoua. la relanti "fumega" discret amandoua, exact ca la Porsche si alte avioane. Sa ma suni poate facem ceva si sub capota
am o reteta magica!
KYS-shi sunt multi....mersic de poza ! cat despre 2 tobe , mi-am spus parerea mai sus ( no way ). Razvane, la ce firme de masini ai enumerat, sunt complet de acord, alea chiar au nevoie de evacuare dubla. La ce motor are Loganul ( indiferent de motorizare), eu nici macar o toba sport nu o vad utila, decat doar ptr cei care vor sa aibe doar sound. Cat priveste "tiuningul"la motor...nu e de mine. In afara de Vgroza , MCD, BFF si baiatul din CJ ( cu KW) ( scz ca nu ii cunosc numele) , eu nu mai cunosc alt Logan care sa impresioneze prin capacitatea motorului stock. Si cand spun sa impresioneze, ma refer sa impresioneze intre alte masini de calibru, nu impresionare intre Loganuri. In fine..astea sunt alte discutii si sunt pareri pur personale,dar consider ca un Logan tunat la motor trebuie sa aibe ( pe caroserie usurata) minim 140 cai ca sa poata impresiona cu ceva
restul...e cancan!
... Arata si ea a masina. Parerea mea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment