If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
va trebui sa-i dau culoarea..apoi o programare la rar...apoi ITP care-mi expira acum..si apoi o voi incalta sper ca sa-i fac rost si de caucioace ca-s rupt in fund....
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Cosmine.......vezi ce faci.....!
Poate mai strig draq pe la ferestre dupa tine (sa ma /ne stie o statiune intreaga)!!!
La Brasov, sa fi prezent din start!!! Cu noua masina!
jokere...daca iei jos semnalizarile de pe aripi...si nu le bagi in oglinzi...fa operatiunea asta dupa RAR si ITP...altfel nu le iei ( RAR-ul si ITP-ul )
e obligatoriu sa le ai ori in aripi ori in oglinzi... trust me
asta daca nu ai pe cineva p-acolo
stii ca eu am pozitia in far, cu leduri de la dsign, la ITP m-a pus sa bag pozitia in locul ei cu 2 becuri chioare, cat am stat acolo la ei la probe, pentru ca in baza lor de date scria ca la PH1 ca al nostru, pozitia e in locul ei original, desi i-am zis ca la PH2 e in far, si a zis ca sa le bag la locul lor cat e masina la ei sa nu vina un control si sa vada ca nu-s la locul lor, dupa ce ies de la ei cica treaba mea unde bag pozitia
si bolo are dreptate cu itp-ul, dar cred ca se rezolva, a si mi-a mai sarit o idee in cap care nu stiu daca o sa-ti placa : sa faci plafonul shaved, adica fara antena de radio .
frumoase barile,acum ramne sa vedem produsul finit,masina vopsita complet oricum e tare si asa fara vopseea....chiar buna treaba fara bandouri...
ar arata bine niste oglinzi de log ph2,acum stiu ca nu iti place,dar asta e doar o parere;) bafta incontinuare...
voi ori azi ati vazut ce am lucrat eu ??!! pfoaii! Pe scurt! azi am anulat semnalizarile si antena acum sper ca sa nu mi intample la rar una-alta ca la itp nu e problem
Ms unzomby...am vazut-o...dar nu am fost atent la semnalizari..
Azi oricum am pus in practica cele spuse mai sus si inca ceva Poze nu am momentan cu ce am facut , dar va voi posta poze cu masina , ziua !
"Fracturi" si 'ghips" la greu ... saraca masina cat mai are pana se vindeca, hmm ?! Oricum doresc sa-ti se indeplineasca ceea ce ti-ai propus, sa prepari/ repari la masinutza ... bafta :-)
s-a va zic ceva : omu de 2 saptamani avea asta in cap, dar vremea nu il lasa ,dar cum omul are ambitie se poate face cuning si la (- )bafta omule in tot cea ce faci...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment